Rabla 2013 Cluj: Remat a primit numai 40 de vouchere pe judeţ Cluj

 

Societatea Remat Cluj a primit doar 40 de vouchere pentru programul ”Rabla” pe întreg judeţul Cluj, un număr considerat revoltător de directorul acestei societăți.

 

 

În 2012, Remat Cluj a primit aproape 2.000 de vouchere.

 

Directorul comercial al SC Remat SA Cluj, Mircea Ştef, a declarat că distribuirea voucherelor pentru programul ”Rabla” va începe luni dimineaţă, dar se vor epuiza rapid.

 

Remat Cluj are patru puncte de lucru în judeţ, unul la Câmpia Turzii, unul la Gherla şi două în Cluj-Napoca. Pentru fiecare am primit câte zece vouchere pentru programul Rabla, adică 40 în total. Este revoltător, jenant şi penibil, este o bătaie de joc să primim aşa puţine vouchere. Am făcut patru drumuri la Bucureşti, să fim în ordine cu dosarul, şi pentru ce, pentru 40 de vouchere? Vom începe luni dimineaţă distribuirea lor, dar în câteva minute le epuizăm. Ne-am aşteptat să primim măcar 300 de vouchere pe judeţ, după ce anii trecuţi am primit în jur de 1.800”, a spus Ştef, citat de Mediafax.

 

El a precizat că Administraţia Fondului pentru Mediu a alocat vouchere și altor firme din județul Cluj.

 

”La Cluj s-au mai dat vouchere şi la 14 firme de dezmembrări auto, e incredibil ce se întâmplă. Nu ştiu cum au fost acestea verificate şi cum au putut să respecte cerinţele”, a mai afirmat Ştef.

 

Directorul comercial al Remat Cluj speră ca numărul de vouchere pe judeţ să fie suplimentat după prima tranşă, pentru a onora toate solicitările.

 

Pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu scrie că pe lângă Remat în județul Cluj pe lista colectorilor acceptaţi se numără diverse firme din Cluj-Napoca, Câmpia Turzii, Turda sau Aghireş, printre care şi una de tâmplărie.

 

Un voucher valorează 6.500 de lei.

Comentarii Facebook