Protest national in benzinarii? Soferii vor sa nu mai alimenteze timp de 3 zile! Vezi cand si cum va decurge


Soferii pregatesc un boicot national impotriva "benzinarilor miliardari" si vor sa nu mai alimenteze timp de trei zile. Mesajul circula pe Yahoo Messenger si capata o amploare tot mai mare.

Soferii se invita intre ei sa nu mai intre in benzinarii in zilele de 17, 18 si 19 ianuarie.

"PROTESTUL DE LA BENZINARII - in zilele 17, 18 , 19 IANUARIE - dragi Romani si Maghiari haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de benzinarii MILIARDARI si sa-i facem sa vada ce inseamna sa piarda bani. Dupa asta pretul benzinei/ motorinei va SCADE. SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE - pe 17-18-19 ianuarie. Sa mergem cu auzobuzul, cu bicicletele sau pe jos, sau alimentati inainte. Amintiti-va de 21-22 DECEMBRIE 1989 SI INCERCATI SA FACETI LA FEL. DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOATA TARA. Veniti sa cerem dreptul!!!!", se arata in mesajul care circula pe "mess" de la un utilizator la altul.

Pretul carburantilor a sarit in aer in ultimele saptamani si un litru de benzina a ajuns sa coste intre 5 si 5.50 lei, iar unul de motorina intre 5 si 5.30 lei, in functie de tip.

 

In multe orase din tara au fost declansate proteste sporadice, in care soferii au blocat benzinariile platind cu monede, dar nu a fost organizata o miscare nationala.

Comentarii Facebook