Protest la Salina Dej. Muncitorii s-au închis în subteran

 

Muncitorii de la Salina Ocna Dej s-au închis în subteran, vineri dimineața, în semn de protest, fără a se ști care sunt doleanțele lor.

 

Muncitori, angajatii din tura de noapte ar refuza sa iasa din subteran, iar cei din tura de zi refuza sa intre la munca. Reprezentantii din conducerea Salinei Ocna Dej, care nu au putut fi contactati pentru a confirma informatia, se pare ca ar fi coborat in subteran pentru a afla motivele de protest ale angajatiilor si modul prin care pot fi rezolvate cererile lor.

 

Pana la ora 11.00, nimeni din conducerea salinei nu a putut fi contactat pentru a explica situatia. Se pare ca tura de noapte refuza sa iasa din subteran, iar tura de zi nu a inceput lucrul. Minerii au cerut ca la Dej sa vina cineva din conducere de la Bucuresti, dar au fost anuntati ca abia maine se poate intampla acest lucru. Pana atunci, angajatii sunt hotarati sa ramana in subteran, scrie dejeanul.ro.

-------------------

UPDATE

 

Reprezentații sindicaliștilor au declarat Știri de Cluj că salariile s-au plătit, dar că muncitorii nu știu cum se face repartizarea bugetului de venituri și cheltuieli și nu știu ce salarii vor primii până la finele anului.

Comentarii Facebook