Promoții de până la 70%, de Black Weekend, la Iulius Mall Cluj (P)



Mai sunt doar două zile până când dăm startul celui mai așteptat sfârșit de săptămână al pasionaților de shopping. Dacă vrei să te bucuri de promoții de până la 70% la o varietate de articole, te așteptăm la Black Weekend Sales în Iulius Mall Cluj. În plus, ți-am pregătit cele mai cool premii: 10 iPhone 6S și 3.000 de alte cadouri.

În perioada 20 – 22 noiembrie 2015, la Iulius Mall Cluj ai liber la cumpărături avantajoase. În acest an, de Black Weekend Sales, magazinele tale preferate ți-au pregătit trei zile cu oferte ispititoare. Și pentru a te bucura din plin de shopping, îți propunem un program prelungit, în intervalul orar 9.00 – 24.00.

Dacă îți dorești o garderobă în ultimele tendinţe, magazinele de îmbrăcăminte îți propun promoții atrăgătoare. Piese vestimentare la prețuri cu până la 70% mai mici găsești la Giorgal și IQ Shop, iar oferte de până la 50% sunt la Adam΄s by Secuiana, Bigotti, Guara, Invidiauomo, Kenvelo, Lee Cooper, Terranova, Timeout și Mustang. Până la 30% discount propun magazinele Gaastra, Louis Purple și Mizar, iar de până la 20% sunt ofertele Pimkie, Guess by Marciano, Seroussi și Escudo. Promoții extrem de atrăgătoare sunt la Zara, Stradivarius, Bershka, Bossini, Dresing Room, Mathilde, Visions și Smuggler. Și magazinele dedicate articolelor cu un plus de feminitate ți-au pregătit oferte: de până la 50% la Goldenpoint, de până la 20% la Jolidon, 1+1 gratis la Laceworld și prețuri promoționale la Mondex.

Pasionații de sport au un motiv în plus să viziteze magazinele brandurilor preferate. La Calcio Sport și Lytos sunt prețuri înjumătățite, iar la U Cluj discounturile sunt de până la 40%. Oferte de până la 30% sunt la Fitness Nutrition, de până la 25% la Kettler și U-Man și de până la 20% la Nike și Kix.

Promoții sunt și la încălţăminte şi genţi la modă. Samsonite a tăiat până la 80% din preţuri, Il Passo și Otter le-a înjumătățit, la Bata și ECCO sunt cu până la 30% mai mici, iar la Amely cu până la 20%.

Black Weekend Sales vor sărbători şi prichindeii. Noriel afişează promoţii de până la 70%, iar Coccodrillo de până la 20%.

Ştim cât de mult iubeşti cosmeticele. În acest sfârșit de săptămână ai ocazia să cumperi make-up şi parfumuri cu preţuri mai avantajoase cu până la 50% de la Sabon şi cu până la 30% de la Cupio. Promoţii pentru frumuseţea ta au pregătit şi Melkior, Sephora, Sole, Marionnaud, Professional Shop, Yves Rocher, Profi Hair Shop, Ruby Rose și Săpunul Cheia.

Bijuterii şi accesorii glamour, cu până la 70% discount, te vor aştepta la Splend'or şi Millefiori, iar Swarovski, Desiree și Edifice îţi va oferi strălucire cu oferte de până la 50%. Articolele Chic Bijoux au discount de până la 30%, iar cele de la Papionette și Teilor de până la 20%. Un plus de culoare cu promoții speciale vei găsi și la Sabion, Accessorize şi Sevda.

Dacă vrei să îţi pregăteşti locuinţa pentru sărbători, este bine să ştii că Valentini Bianco are promoţii de până la 60%, Chic Ville de până la 30%, Lovely by M de până la 25%, iar Aramis Feeling și Kitchen Shop au pregătit oferte substanțiale. Pasiunea ta pentru gadgeturi îşi va găsi destinaţia Evolio, care propune discounturi de până la 50%.

Pentru pauza dintre sesiunile de shopping eşti invitat la restaurantele şi cafenelele din Iulius Mall Cluj, care s-au pregătit pentru Black Weekend Sales cu meniuri şi preparate pe gustul tău, promoţionale. Discounturi de până la 75% sunt şi la operatorii de servicii.

Și nu uita de cele mai cool premii pe care Iulius Mall Cluj ți le-a pregătit, pentru a-ți răsplăti fidelitatea. Dacă ai cumpărat de minimum 100 de lei în timpul periplului tău prin magazine, atunci te poţi înscrie la tombola specială. Luni, pe 23 noiembrie, vor fi desemnaţi, în urma tragerii la sorţi, 10 câştigători cărora shopping-ul le-a purtat noroc, pentru că vor putea urmări noutăţile fashion de pe un iPhone 6S. Mai mult, în fiecare dintre cele trei zile ale Black Weekend Sales, Iulius Mall Cluj le oferă primilor 1.000 de clienţi care fac achiziţii în valoare de minimum 100 de lei premii instant: energizanate sau vouchere la Salad Box ori Noodle Pack.

Catalogul complet al promoțiilor din Black Weekend Sales este disponibil pe site-ul www.iuliusmall.com/cluj.

Comentarii Facebook