Luni 25 Octombrie

Demnitarii nu primesc salarii mai mari! Legea a fost respinsa în SenatDemnitarii au parte de vești proaste. Ordonanța care viza mărirea salariilor șefilor Parlamentului, ai Guvernului și a serviciilor secrete a fost respinsă de sentori/

Senatul a hotărât, miercuri, respingerea proiectului de lege referitor la Ordonana de Urgenţă numărul 14/2015 prin care era prevăzută creşterea salariilor unor unor categorii de înalţi demnitari, potrivit realitatea.net.

Aceștia au decis aproape în unanimitate respingerea proiectului de lege prin care era aprobată o ordonanţă de urgenţă în urma căreia preşedintele României, preşedinţii Camerei Deputaţilor şi Senatului, şefii serviciilor de informaţii, dar şi alţi 43 de demnitari ar fi beneficiat de o mărire a salariilor.

90 de senatori au fost „pentru“ respingerea legii, şase s-au abţinut, iar o persoană pentru „respingere“, scrie adevarul.ro.

Majorarea salariilor pentru 48 de demnitari de rang înalt, prevăzută în Ordonanţa 14/2015, a fost aprobată în ultima şedinţă de Guvern condusă de premierul interimar Gabriel Oprea.

Comentarii Facebook