Produsele La Casa, ceva bun în fiecare zi! (P)


Brandul La Casa este alături de tine indiferent de momentul zilei.  Fie că alegi să îți începi ziua cu un mic dejun servit în locațiile noastre sau cu un sandwich luat la pachet, în drum spre muncă, poți fi sigur că folosim cele mai bune ingrediente în prepararea produselor noastre. Te poți baza pe noi și la ora prânzului, alegând fie paste, salate fresh, meniuri ale zilei echilibrate și delicioase sau...o felie gustoasă de prăjitură și un fresh! Știm că viața are uneori un ritm amețitor și tocmai de aceea, încercăm să îți fim cât mai aproape, adaptându-ne mereu la nevoile tale, fie că vorbim de cofetărie, patiserie, panificație și gastronomie.

De la începutul anului 2014 am început să ne îmbogățim portofoliu și cu evenimente frumoase, fie ele private sau corporate. Tocmai pentru că ne-am dorit să fim aproape de voi și în cele mai importante momente din viața voastră sau ale companiei voastre, prin divizia noastră de evenimente.

Mereu îndeplinim cele mai ridicate așteptări, indiferent de: numărul impresionant de invitați, eveniment sau pretenții culinare, cu profesionalism, creativitate și folosind doar cele mai proaspete și calitative produse.

la casa2.jpg

Ce vă putem oferi?

·      torturi și deserturi delicioase pentru candy bar

·      decor de candy bar și amenajarea candy bar-ului 

·      varietatea preparatelor de catering ( chiar și vegetariene) 

·      locații cu ambianță cât mai plăcută 

·      mărturii dulci

·      machete de nuntă pentru tortul perfect

·      orice altă cerință specială 


la casa3.jpg

În plus, e bine să știi că poți oricând comanda online, produsele noastre proaspete și delicioase. Astfel, pentru aniversări dulci, poți comanda online cele mai delicioase torturi din oferta noastră sau ne poți spune ce ți-ar place să pregătim! Maeștri noștri cofetari adoră provocările creative!

Pentru onomastici, la birou sau alături de cei dragi, poți comanda platouri festive, vegane, prăjituri asortate sau chiar un platou de miniburgeri. 

Zilele de naștere ale celui mic merită ceva special, cum ar fi platourile sandwich-uri junior, excelent pentru o petrecere pe cinste!

Știm. Sunt zile în care ai nevoie de un carrot cake sau un cheescake pentru a-ți schimba starea de spirit și asta e ok, pentru că le poți comanda online, tot de la noi! 

Produsele La Casa, ceva bun în fiecare zi!



 


Comentarii Facebook