Miercuri 24 Aprilie

Produsele confiscate de ANAF, vândute la prețuri extrem de mici. Magazinele în care apar mărfuri confiscate de Fisc sunt tot mai pline


Necazul unora este avantajul altora. Produsele confiscate de ANAF din magazine atrag cumpărătorii ca un magnet datorită prețurilor mici. ANAF are mai multe puncte de vânzare în țară, însă nu există informații publice cu privire la marfa existentă.

În aceste magazine pot fi găsite diverse produse confiscate, de la rochii, pantaloni, tacâmuri, tablete, ceasuri smart, flori artificiale, până la ornamente de Crăciun. Preţurile sunt foarte mici, de exemplu, pantalonii pentru femei costă între 5 şi 7 lei, fustele sunt între 4 şi 10 lei. Tot atât costă şi rochiile de ocazie. Cele mai scumpe piese vestimentare, ce au prețuri până în 200 de lei, sunt rochiile de mireasă, scrie Antena 3 CNN.

ANAF a obținut peste 43 de milioane de lei din produsele confiscate și vândute în 2022

Astfel de magazine se găsesc în mai multe orașe din țară, inclusiv la Cluj. Pe listă mai apar orașe precum Oradea, București, Timișoara, Galați, Târgoviște, Brașov, Sibiu și Târgu Jiu.

Cei care doresc să cumpere produse confiscate la prețuri accesibile trebuie să meargă destul de des în magazine pentru a fi siguri că nu ratează lucruri calitative. Dacă vorbim de bunuri mai valoroase, cum ar fi, autoturismele, ATV-urile, camioanele sau chiar locuințele, toate acestea trebuie scoase la licitație. Anul acesta ANAF a obținut peste 43 de milioane de lei din produsele confiscate și vândute.

Comentarii Facebook