Primul proiect imobiliar din Cluj prezentat în realitate virtuală – Panorama Gardens Residence (P)



Cartierul Panorama Gardens Residence vine cu prima prezentarea în realitate virtulă din Cluj a unui proiect imobiliar.

Situat pe un deal din Apahida, ansamblul va cuprinde 74 de case duplex și individuale, vândute cu infrastructura finalizată, spații verzi și locuri de joacă pentru copii. De asemenea, comunitatea va avea un circuit închis, cu porți automate de acces.

Cei interesați pot să vadă concret cum va arăta o casă din viitorul complex rezidențial, într-un mod inedit. Tot ce trebuie să facă este să sune pentru a programa o vizionare sau să meargă incepand cu data de 12 August, la parterul Iulius Mall, la standul Panorama Gardens, și să-și pună pe ochi ochelarii VR (Virtual Reality – realitate virtuală). Astfel, oamenii pot să intre efectiv într-o casă și să o exploreze, atât în camere, băi, cât și pe terasă, de unde vor vedea panorama frumoasă spre Cluj-Napoca și Apahida.

 


”In faza de cercetare a planului de marketing am zis ca trebuie sa fim diferiti de ceilalti dezvoltatori si am cautat in cele mai scumpe locuri din lume strategiile de marketing. Astfel am vazut ca VR-ul a inceput sa prinda viata in locuri precum Dubai, Miami. Clujul fiind un Sillicon Valley de Romania, am stiut instant ca acest lucru o sa prinda foarte bine. Împreună cu agenția de marketing digital Inspire Marketing din București și cu cativa arhitecti, am reusit sa implementam ideea.”, a declarat Sorin Cristea, directorul de vânzări și marketing Panorama Gardens.

Acesta a explicat că au ales realitatea virtuală pentru a-și prezenta proiectul astfel încât clienții să aibă o imagine cât mai exactă a caselor.

Pentru a le oferi posibililor clienti imaginea cat mai reala si exacta a caselor pe care le construim si pentru a nu se repeta situatile care au existat in perioada primului boom imobiliar, cand oamenii cumparau din faza de proiect si nu primeau ceea ce li s-a promis.”, a mai spus Cristea.

 


Standul Panorama Gardens va fi amplasat în Iulius Mall incepând cu data de 12 August 2017 inclusiv.

Prima casă din cartier va fi finalizată în aproximativ 6-8 săptămâni, aceasta urmând să fie casă de showroom, complet finisata, mobiliata si utilată. După finalizarea ei, va avea loc un eveniment de tip ”open house”, deschisă publicului larg pentru vizitare.

 

De asemenea, directorul de marketing al constructorului Panorama Gardens a venit cu o idee inedită de a promova cartierul rezidențial și a înfoliat o mașină de lux în culoarea identității vizuale a cartierului.

 

 

 

 


O casa individuala în cadrul cartierului rezidențial Panorama Gardens are o suprafața de 118 mp și costă 109.000 EUR + TVA, iar o casa duplex cu suprafață de 110 mp costă 95.000 EUR + TVA 5%.

Prețul pe metru pătrat este de 850 EUR, în timp ce în unele zone aglomerate din Cluj-Napoca prețul metrului pătrat a ajuns la 1300-1400 mp.

De asemenea, primii10 clienti primesc bucataria complet mobilata si utilata, iar urmatorii zece primesc cate un televizor de ultima generatie. Totodată, toți clienții vor primi abonamente la Omnia SPA.

Casele se vând cu:
-TEREN ( duplex parcela 200 mp si casa individuala parcela intre 250mp si 350 mp)
-doua locuri de parcare
-curte cu gazon in fata si in spate
-locuri de joaca pentru copii
-balcon de 8mp din sticla securizata

Casele se vând la stadiul de semifinisat, dar există si optiune de finisat ca in pozele de pe site sau finisare personalizata.

În ce privește finanțarea și plata, pe lângă clasicele cash și credit bancar, există o alternativa la creditul „Prima casa” de la BRD, numit „La casa mea”, cu dobanda de 2,2% avans 15% si o suma maxima de 100.000 EUR.

Panorama Gardens Residence din Cluj, Apahida, este un proiect al fondului de investiții englez AVANTIS WEALTH, reprezentat de Rod Thomas.

 

Comentarii Facebook