Prețuri în turnul de 18 etaje, de lângă Parcul Feroviarilor: ”Dacă mergi cu toți banii la ei, în sacoșă de rafie, atunci iese mai ieftin”


Clujenii își caută apartamente, dar prețurile au luat-o razna grav. Un bărbat a explicat ce oferte a găsit la un bloc de 18 etaje care se ridică lângă Parcul Feroviarilor, deci într=o zonă avantajată. 

Prețurile în primul bloc la plata eșalonată încep de pe la €2750/mp fara TVA, stadiu semifinisat. 10% la antecontract, încă 20% peste un an, restul de 70% cand iese CF. Ofertele cica sunt confidentiale, deci probabil ca daca mergi cu toți banii la ei în sacoșa de rafie atunci iese mai ieftin.

2 camere, 53mp utili: €155k+ fara TVA

2 camere, 60mp utili: €158k+ fara TVA

2 camere, 65mp utili: €184k+ fara TVA

3 camere, 73mp utili: €203k+ fara TVA

3 camere, 93mp utili: €260k+ fara TVA

Parcare subterana: €25k fara TVA (:D)”, a explicat acesta.

Cei care se miră de faptul că unii merg cu sacoșa de rafie cu bani, ar trebui să știe că însuși șeful Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a vândut un teren în Borhanci, fiind plătit cu sacoșa cu bani. 

Alin Tișe a explicat în 2016 că nu i s-a părut în neregulă că a primit bani cash. ”Nu a fost o relație de afaceri. Eu doar am vândut un teren către niște tineri. Nu sunt eu vinovat pentru ce a făcut Boitor. Nu mi s-a părut nimic în neregulă că au plătit cash (suma în discuție era de 225.000 de euro – n.r.) pentru că era vorba despre trei persoane care doreau să facă investiții imobiliare. Eu am discutat cu primii doi, cel de-al treilea (Boitor – n.r.) a venit doar la semnarea actelor. Recunosc că atunci m-am interesat despre cei care au venit la mine printre alți dezvoltatori imobiliari și am aflat că ei mai făcuseră un proiect, deci m-am gândit că bagă niște bani ca să dezvolte un alt proiect. Nu era nimic ilegal atunci să plătești cash. Nu mi s-a părut exagerată suma care mi-a fost adusă cash (225.000 euro – n.r.). Îmi aduc aminte că atunci când am fost cu soția să depunem banii la bancă, când s-au verificat banii s-a constatat că o bancnotă era falsă și banca a chemat poliția, iar noi am făcut plângere atunci pe loc”, a declarat Alin Tișe.

Comentarii Facebook