Premierul Cîțu: România are cea mai mare creștere economică din Europa / Ce îi transmit românii


Premierul Florin Cîțu continuă să laude performanțele economice ale României, care are cea mai mare creștere economică estimată din Europa. 

Am promis, am făcut! Comisia Europeană estimează o creștere economică de 7.4% în 2021 pentru România. 

CEA MAI MARE creștere economică din UE! Sectorul privat a răspuns pozitiv la măsurile implementate până acum și are încredere că ne vom ține de TOATE reformele anunțate”, a transmis Florin Cîțu, pe Facebook.

Românii au reacționat:

”Cresterea economica ciudata ,pt ca oamenii sunt tot mai saraci si pe de alta parte crestere economica a fost si pe vremea PSD. Care e noutatea???”.

”Unde e creșterea asta? La omul de rând, la majoritate, nu există! Eu simt o mare scădere, nicidecum creștere!”.

”Aş vrea şi eu să ştiu cu ce mă ajută pe mine în viața reală aceste cifre. Pe bune, se mai lăudau unii pe care îi înjurați şi scuipați cu orice ocazie, că România ar fi devenit tigrul Europei. Atâta vreme cât cifrele astea nu se concretizează în bunăstare şi fericire pentru oameni - am zis oameni, nu politicieni sau politruci -, totul e doar un mare fâs”.

”Nici Sergiu Nicolaescu n-avea filme d-astea in cap!”.

”Vom rămâne cei mai fericiți europeni cu moneda în lei , în timp ce vecinii bulgari și maghiari folosesc euro. Nu credeam vreodată că înaintea noastră euro va intra în Bulgaria”.

”Poate ar fi mai bine sa ne revenim! Preturile au luat-o razna, oameni sunt tot mai sceptici! E trist ca transformăm guvernarea în interese de grup!”.

În total, postarea premierului a adunat în două ore 800 de comentarii critice.

213682374_2620140968280546_2623455236534880955_n.jpg

Comentarii Facebook