Duminica 28 Aprilie

Premieră la Cluj! Spălare auto cu protecție ceramică făcută automat! Cum arată o mașină care este spălată și protejată ceramic - VIDEO


O spălătorie automată / touchless din Cluj-Napoca oferă, în premieră în România, spălare cu protecție ceramică, la un preț ultra accesibil.

Spălătoria touchless Oasis Expres, de pe strada Lombului nr. 6, colț cu strada Corneliu Coposu, oferă unele servicii unice pentru România, cum este cel de protecție ceramică aplicată automat, iar spălarea se face cu jeturi de apă, fără intervenție umană.

Aplicarea stratului de protecție ceramică se face în cadrul unui program de spălare, care costă 99 de lei sau 93 de lei cu card de fidelizare, care este recomandat! Acest program include spălările normale, iar la final se aplică acest strat de protecție ceramică, extrem de căutat și scump la atelierele unde se aplică manual.

Spre exemplu, dacă la Oasis Expres, de pe strada Lombului, o spălare completă, inclusiv sub mașină, cu trei rânduri de spumă, plus stratul de protecție ceramică, costă 99 de lei, la un atelier unde se aplică manual costă 600 - 800 de euro. Avantajul la spălătoria Oasis Expres este că poți aplica stratul de protecție ceramică în fiecare lună, pentru a proteja mașina de sarea aruncată pe stradă, de ploile acide, de razele UV. Un alt avantaj este că apa nu mai stă pe mașină, având acest nivel de protecție.

Diferența între o spălare normală și una cu protecție ceramică este mare. Pentru a vă lămuri puteți vedea clipul de mai jos unde este făcută o demonstrație, iar efectul lăsat de stratul de protecție ceramică este evident. 

Avantajul acestei spălătorii touchless este că doar apa şi detergenţii ating mașina, evitând astfel zgrârieturile, iar rezultatul final este impecabil. Un program de spălare normală durează 4 minute, iar cu protecție ceramică ajunge la 8 minute, timp în care tu stai relaxat în maşină. În plus, este deschis NON-STOP.

ÎNAINTE

masina spalatorie.jpg

DUPĂ

masina curata 1.png

Spălătoria Oasis Expres s-a deschis în 2022 cu echipamente de spălare aduse din Statele Unite ale Americii, de unde sunt aduși și detergenții și acum soluția de protecție ceramică, care este disponibilă numai din 19 noiembrie 2023.

Comentarii Facebook