Sambata 11 Iulie

Porsche angajează la Cluj 40 de oameni și oferă salarii de până la 2.500 de euro

 

Divizia de consultanță IT a companiei Porsche face angajări la Cluj și oferă salarii de până la 2.500 de euro. 

 

Compania de consultanță în IT și managementul proceselor, Mieschke Hofmann und Partner (MHP), își extinde prezența internațională prin deschiderea unui punct de lucru în al doilea oraș ca mărime din România, Cluj Napoca. 

 

Astfel, numărul angajaților MHP se ridică la peste 950, în 12 puncte de lucru repartizate în țări precum Germania, Elveția, SUA și China. 

 

MHP Consulting Romania SRL oferă încă de la început servicii de IT complexe, pentru clienții din întreaga lume. Portofoliul de servicii înglobează întregul ciclu de viața al unui produs, de la etapa de Application Management, la managementul proceselor, și în final la faza de dezvoltare customizată.

 

Vom începe activitatea noului punct de lucru MHP cu 40 de angajați. În vederea creșterii companiei conform aspirațiilor noastre suntem în continuare în căutare de absolvenți de informatică sau științe economice”, a afirmat Bernd Otto Hoermann, care coordonează operațiunile companiei la Cluj. 

 

Orientarea companiei către extinderea internaționala este o consecință firească a dezvoltarii constante a MHP. Anul de business 2013 a fost unul cu rezultate foarte bune. Succesul anului anterior se reflectă atât în cifra de afaceri care se ridică la 133,3 milioane Euro cât și în numărul angajaților aflat în creștere continuă. Printre realizarile anului 2013 se numară deschiderea unui punct de lucru în Shanghai precum și prezenta MHP in pozitii de top in clasamentele de specialitate. 

 

Toate aceste premise indică o continuă dezvoltare a companiei și în viitor. ”Plecăm de la ideea că ne vom dezvolta într-un ritm dinamic și în acest an. Cu siguranță filiala din Cluj va avea o contribuție semnificativă în acest sens”, a subliniat Dr. Ralf Hofmann. 

 

Chiar dacă nu s-a vorbit despre salarii, acestea vor fi la nivelul celor din vest, ținând cont de obiectul de activitate al companiei.

 

În industria IT, tinerii absolvenți poate câştiga de la primul job în jur de 500-600 de euro, dar angajații cu experiență de câţiva ani pot câștiga 2.000-2.500 de euro net pe lună, scrie zf.ro. 

Comentarii Facebook