Pizzerie de vânzare ,,la cheie” în centrul Clujului: Costă mai puțin ca o garsonieră în Florești! Proprietarii s-au săturat de angajați neserioși FOTO
Pizzerie de vânzare ,,la cheie” în centrul Clujului! Costă mai puțin decât o garsonieră. Proprietarii, sătui de angajați pe care nu se pot baza: Se pare că pizza e mai bună ca angajații!
În centrul Clujului, pe strada Napoca, o pizzerie a fost scoasă la vânzare după ce proprietarii au decis că nu mai au timpul necesar și nici oameni pe care să se poată baza pentru a continua afacerea.
Mai exact, afacerea se vinde ,,la cheie” cu preluare de franciză, Poco Loco City. Vânzarea de pizza la felie, sandwichuri cu ciabatta, salate și altele sunt produsele care erau vândute până acum.
,,Cine preia franciza nu are nevoie de pizzar, deoarece putem pune la dispoziție blaturi de pizza precoapte, ciabatta homemade etc. Se poate perfecționa meniul sau se poate dezvolta și un alt brand cu alt tip de meniu, de exemplu, burgeri, patiserie etc. Contracte avantajoase cu platforme de food delivery”, au scris proprietarii pe o rețea de socializare.
Aceștia au mai menționat că se vinde cu tot cu firmă, care are 0 datorii și toate autorizațiile la zi. Contractul de închiriere a spațiului mai este valabil 2 ani, cu o valoare de 1.000 euro TVA inclus, lunar. Astfel, afacerea costă suma de 25.000 de euro.
,,Se vinde cu tot cu firmă, zero datorii și toate autorizațiile necesare de la DSP, DSV, Pompieri, Mediu, Autorizație de Orar de funcționare de la Primărie; în acte, destinația este de alimentație publică. Contractul de închiriere a spațiului mai este valabil 2 ani, cu o valoare de 1.000 euro TVA inclus, lunar.
Se vinde deoarece nu avem timpul necesar și nici oamenii pe care să te poți baza fără să fii prezent tot timpul în locație”, au mai precizat proprietarii.
5 Comentarii
INTERESANT. IN GHEORGHENI ESTE UN RESTAURANT MY THAY ESTE TOT TIMPU APROAPE GOL. CEL MAI SIGUR SPALA BANI ALTFEL NU IMI EXPLIC CUM MAI ISI PERMITE SA FUNCTIONEZE.
Ca sa poti suporta 1000 de euro chirie cu o afacere pe zona de food trebuie sa vii cu ceva nou nu blaturi precoapte, auzi acolo!
Pizza de la Poco Locco e cea mai mizerabila din oras. Nici macar nu folosesc mozzarella adevarata, ce pun ei se numeste "pizza topping" care e un amestec de branzaturi cu grasime de palmier. Ai in centru vreo 3 locatii… Citeste mai departe
Da voi Patroni ce ar fii să munciți îi rușînee ?
@bloc: se murdăresc cu făină și se înjosesc să îi vadă prietenii la munca de jos. Nu e afacere de familie ca în Italia. E afacere.
SINGURUL CE CASTIGA AICEA E PROP CE IA 1000 EURO PE LUNA