Pista Aeroportului International Cluj costa 120 de milioane de euro. Ofertele pot fi depuse pana in 15 septembrie


Pista de 3.500 de metri a Aeroportului International Cluj costa 120 de milioane de euro, fara TVA. Ofertele pentru licitatie pot fi depuse pana in 15 septembrie.

Pista de 3.500 de metri si suprafetele aferente ar urma sa fie construite intr-un termen de 48 de luni, iar banii vor fi obtinuti pentru credite furnizor, bancare, dar si din surse proprii ale Consiliului Judetean Cluj si de la bugetul de stat.

Licitatia va fi organizata in 15 septembrie, iar firmele care vor sa se inscrie trebuie sa fi avut o cifra de afaceri de minim 50 de milioane de euro in ultimii 3 ani. In plus, trebuie sa mai fi fost implicate in ultimii cinci ani intr-un proiect de anvergura, in valoare de 20 de milioane de euro.

Proiectul va fi atribuit prin licitatie deschisa, iar criteriul principal pe baza caruia va fi desemnat castigatorul este pretul (50%) si durata (20%).

?

Aeroportul International din Cluj are o pista de 2000 de metri si are nevoie de investitii pentru a permite aterizarea avioanelor de marfa, dar si a avioanelor de pasageri de mari dimensiuni.

Comentarii Facebook