Peste 5.000 de vizitatori și 120 de expozanți la Târgul Internaţional de Medicină – AR-MEDICA (P)


Ediţia din 2013 a Târgului Internaţional de Medicină – AR-MEDICA, eveniment organizat în perioada 7 – 9 noiembrie 2013, de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, a fost un real succes, iar drept dovadă stau primene cifre adunate în bilanțul evenimentului.

Peste 5.000 de vizitatori din ţară şi străinătate, 120 de firme expozante, 5.000 mp spaţiu expoziţional ocupat care a cuprins şi 5 săli de conferinţe desfăşutare pe parcursul celor trei zile, toate acestea reliefează impactul ediţiei din acest an a târgului intenaţional de medicină de la Arad, ca un punct de reper pentru evenimentele medicale din ţară şi de peste hotare.

Bilanţul Târgului Internaţional de Medicină, ajuns la cea de-a XX-a ediţie, depăşeşte toate aşteptările. Prin acest gen de evenimente, Aradul devine pilonul economiei naţionale, sprijinind dezvoltarea industriei pe domenii de activitate. Strategia de dezvoltare a Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad se concretizează pe zi ce trece. Cu paşi mărunţi, dar siguri, vom face din fiecare eveniment, o ediţie de succes”, a declarat Gheorghe SECULICI, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

Printre cei care au vizitat expoziţia s-au numărat medici, cadre didactice şi universitare, tehnicieni, asisteţi medicali, autorităţi publice, studenţi, elevi precum şi alte categori de public.

Mulţumim firmelor expozante, partenerilor, autorităţilor locale şi colaboratorilor care ne-au sprijinit în organizarea expoziţiei şi a conferinţelor ştiinţifice. Expozanţii s-au declarat extrem de mulţumiţi de fluxul de vizitatori, de contactele încheiate, dar şi de vânzări. Salonul Beauty, aflat la prima ediţie în cadrul târgului, s-a bucurat deasemenea de un interes sporit al vizitatorilor”, a declarat Simona VĂCARU, managerul evenimentului.

Comentarii Facebook