Miercuri 24 Aprilie

Personalizeaza-ti locuinta cu un biosemineu! (P)


Cu ani in urma semnificatia locuintei era bazata strict pe sensul de spatiu in care se desfasoara activitatea unei familii. In zilele noastre, locuinta reprezinta cu mult mai mult decat acest simplu spatiu de locuit - a devenit chiar o forma de exprimare a individualitatii. In acest context, semineul, ca element decorativ are un rol valoros in intregirea peisajului de acasa.

Cui nu ii este cunoscuta atmosfera de la gura sobei alaturi de cei dragi, discutiile si noptile tarzii intretinute de un ceai la fel de cald si o felie de cozonac? Inca din copilarie ni s-a imprimat imaginea ideala a locului cald si primitor al casei din jurul focului, in bratele bunicilor.
In ziua de azi, spatiul locuintei de la casa sau de la bloc, marimea si pozitionarea sunt doar factori care ne pot fi de folos in alegerea semineului perfect spatiului nostru.

La casa, la bloc, in camera sau living, sau chiar in gradina! Daca varianta semineului pe lemne este inconfortabila din cauza necesitatii cosului de fum poti alege cu incredere semineul bio. Este preferat datorita confortului pe care il ofera si a aspectului deosebit pe care il ofera oricarui spatiu in care este asezat. Semineul bio poate fi amplasat in oricare dintre aceste spatii si aduce un plus de bucurie si lumina in orice moment!

De ce e simplu si accesibil sa optezi pentru un biosemineu? Nu necesita cos de fum. Nu emana miros. Arde atat timp cat alegi tu, in functie de cantitatea de combustibil din rezervor. Un singur litru de bioetanol mentine focul aprins timp de 3 ore.

Nu mai sta pe ganduri, ai toate motivele sa alegi semineul ideal pentru locuinta ta! O poti personaliza cu ce model de semineu doresti, deoarece PeFoc.ro iti sta la dispozitie cu orice model si cu o echipa gata sa te sfatuiasca si sa iti puna la dispozitie cele mai bune variante pentru casa ta. Cele 5 echipe de montaj iti asigura consultanta si construirea semineului la cele mai inalte standarde, iar livrarea este gratuita in toata Romania!



Comentarii Facebook