Penthouse în blocul cu ”aripi”, la preț de vilă. Apartamentul e plin de balcoane, dar nu e de lux - FOTO


Un penthouse de numai 79 de metri pătrați se vinde în blocul cu ”aripi” pentru suma de 185.000 de euro.

De fapt, apartamentul situat pe două etaje, 12 și 13, are pe un nivel un living și o bucătărie si birou, iar la celălalt nivel un dormitor și este promovat ca având 3 camere. 

În schimb, penthouse -ul nu se poate plânge de lipsa balcoanelor, având nu mai puțin de 6 astfel de spații. Cei care dau 2.328 de euro pe mp mai au două băi.

Cât cere Salanță pe un apartament în Plopilor! Prețurile sunt nesimțite, cred clujenii

Nivelul 1:

1.Bucatarie cu living open-space cu o suprafata de 32.79mp

2.Camera/Birou cu o suprafata de 11.06mp

3.Baie cu o suprafata de 2.24mp

4.Balcon 1 cu o suprafata de 17.45mp

5.Balcon 2 cu o suprafata de 12.72mp

6. Balcon 3 cu o suprfata de 9.05mp

Nivelul 2

1.Un dormitor matrimonial cu vedere panoramica si utila suprafata de 21.49 mp

2.O baie cu suprafata de 4.16 mp

3.Debara/dressing cu o suprafata de 1.92mp

4.Hol cu o suprafata de 7.72mp

5.Trei balcoane cu suprafete de: 14.55mp,12.17mp si 8.34mp

Penthouse -ul are scara interioara, fiind situat la etajele 12 si 13, avand astfel o panorama superba de pe fiecare dintre balcoane, mai spun agenții imobiliari.

Dezvoltatorul imobiliar, care a ridicat acest bloc, se ocupă și de construirea sensului giratoriu de pe strada Frunzișului, din dreptul Lidl. Aceasta a fost condiția pentru a primi autorizația de construcție. Experții imobiliari au spus că milionarul Dorin Bob va trece costul pentru acest sens în prețul apatamentelor. Primarul Emil Boc a spus că nu crede că așa vor sta lucrurile. 

Dacă investitorul apreciază că economia de piață îi permite să-și vândă apartamentul cu investițiile pe care le face, o va face, dacă nu așteaptă până când utilitățile publice vor fi realizate. E o decizie a investitorului. Noi nu puteam să îi dăm autorizație fără acel sens, pentru că nu poate ieși cu dronele de acolo, pentru că nu sunt încă mijloace de mobilitate folosite. 

Este firesc ca investitorii să susțină investițiile și de școală și de grădiniță. Statul nu are un buget nelimitat, după cum nici o familie nu îl are. Eu nu am putut să îmi cumpăr casă nici în Cluj-Napoca, nici în Florești, nici în Feleacu, Baciu, Ciurila, adică în inelul unu, și atunci m-am dus la în Câmpenești. Nu am facilități, e un vis să am asfalt, dar e ok”, a mai precizat primarul Emil Boc.  

Cât s-a investit în complexul Wings

Dezvoltatorul imobiliar Studium Green, deținut de Dorin Bob, susține că a investit în acest imobil 18 milioane euro, iar blocul are 228 de apartamente (cu una, două, trei şi patru camere).

Blocul are o suprafață desfăşurată de 26.276 mp, din care 6.179 mp subteran şi 20.578 mp suprateran, şi un regim de înălţime de 14 etaje.

Comentarii Facebook