Pantofii sport, alegerea perfectă pentru această primăvară (P)


Primăvara, razele soarelui ne încarcă cu energie și ne duc cu gândul la vacanță și călătorii. Chiar dacă mai este mult până când vom pleca în vacanță sau ne vom putea plimba prin parc,  acum avem timp să ne gândim la câteva ținute feminine și confortabile pe care să le purtăm când vom avea ocazia.

Sunt zile în care nu vrem să renunțăm la fustele și rochiile preferate, însă ne dorim să purtăm și noua pereche de pantofi sport cumpărată la reducere sau să avem încălțăminte confortabilă pentru a face față drumurilor lungi. Modelele clasice de sneakers au fost incluse în noile tendințe de modă, de aceea îi poți purta fără nici o grijă cu ținute versatile. Iată câteva tips-uri care te vor ajuta să te simți confortabil și în același timp în trend

1. Asortează culorile. Încălțămintea ar trebui sa completeze ținuta, de aceea, dacă faci asocierile cromatice potrivite, cu siguranță vei avea o apariție perfectă.


2. Dacă îți dorești o ținută feminină, alege o rochie vaporoasă și o pereche de sneakerși albi, minimaliști. Există foarte multe modele pe piață. Cu siguranță vei găsi varianta care ți se potrivește.


3. Brandurile mari au foarte multe modele de pantofi de alergare care îți pot face cu ochiul. Alege o pereche din colectia Nike chiar dacă nu ești o persoană activă! Te pot ajuta în zilele în care ai foarte mult de mers sau în vacanțe.  Îi poți purta cu o rochie tip cămașă, o fustă din piele sau din blugi. Astfel, vei avea o ținută confortabilă și feminină.


4. Casual Friday? Pentru birou alege o ținută monocromatică. Există foarte multe modele clasice ale brand-urilor sport care pot crea o ținută perfectă pentru o zi la birou. Găsești aici suficiente variante pentru inspirație https://www.fashiondays.ro/g/converse 


ART_6_stiridecluj (1).jpg


5. Preferi o ținută animal print? O pereche de pantofi sport din piele se asortează perfect cu aceasta. 


6. Ai foarte multe rochii negre? O pereche de adidași colorați te vor ajuta să ieși din monotonie și cu siguranță îți vor face ziua mai frumoasă. Îți vei aminti de copilărie și de plimbările prin parc chiar dacă ești într-o ședință plictisitoare.


Și ține minte un lucru esențial: de fiecare dată când alegi o ținută îndrăznește să ieși din tipare, mizează pe confort și pe încrederea în propriile alegeri. 


Comentarii Facebook