O firmă din Cluj oferă angajaților condiții de muncă de lux: birou cu piscină, all you can eat și vedere panoramică asupra orașului VIDEO


În Cluj, angajații unei companii de resurse umane se pot bucura de condiții de muncă inedite, lucrând de lângă o piscină cu o priveliște spectaculoasă asupra întregului oraș. Inițiativa vine ca răspuns la nevoia de a combina productivitatea cu relaxarea, oferindu-le angajaților un mediu de muncă deosebit. 

Compania poate oferi aceste condiții de lucru in mod periodic, alegând ca angajații ei să lucreze dintr-o locație unde seara se organizează petreceri. 

Aceștia pot lucra pe terasele interioare sau exterioare, având ocazia să se destindă și să admire peisajul între sarcini. Atmosfera relaxantă contribuie la creșterea eficienței și satisfacției la locul de muncă​.

Este în același timp și o utilizare la maxim a potențialului localului, care beneficiază de clienți nu doar seara ci și pe timpul zilei.

Se oferă si opțiuni de tip "All you can eat" sau "All you can drink", pentru o zi cu toate incluse, costul fiind insă destul de piperat: 150 de lei/zi/angajat. 



Comentarii Facebook