Numărul locurilor de muncă din Cluj e în scădere? Vezi câte posturi sunt disponibile



Potrivit Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, la nivel național sunt disponibile 13.729 locuri de muncă, iar cele mai multe sunt în județul Prahova.

Dacă la sfârșitul lunii iulie în județul Cluj erau înregistrate peste 2.800 de locuri de muncă, în data de 5 august sunt disponibile doar 797.

Conform comunicatului emis de ANOFM luni, 4 iulie, la Cluj erau înregistrate 514 locuri de muncă, în timp ce la 1 august erau 626 locuri de muncă.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 945 locuri de muncă la nivel național, dintre care cele mai multe sunt pentru posturile de programator, inginer mecanic și expert în economie generală.

La nivel național, pentru persoanele cu studii medii, profesionale și lucrători necalificați sunt disponibile 12.784 locuri de muncă, dintre care cele mai multe sunt pentru posturile de confecționer-asamblor articole textile, muncitor necalificat în industria confecțiilor și operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice.

Comentarii Facebook