Nobila Casa - un magazin clujean devine brand românesc (P)


Un mic magazin de decorațiuni interioare își deschidea porțile acum 15 în centrul Clujului.

Sfidând criza economică și concurența supermarketurilor, afacerea de famile a crescut, magazinul Nobila Casa s-a impus pe piața locală, a diversificat sortimentele oferite și a construit o rețea, ajungând în 2014 primul lanț de magazine home&deco din țară, cu branduri proprii și o cifră de afaceri de peste 2 000 000 euro.

Povestea de succes continuă. În 2015 Nobila Casa va deschide trei noi magazine în țară și București și lucrează la consolidarea unui nou concept de magazin de decorațiuni: oferta acoperă toate încăperile din casă, de la bucătărie, prin living până la baie, cu perdele, draperii și mobilier de design.

 



Cele două magazine din Cluj Napoca reprezintă două trenduri diferite: cel din centru, de pe str Iuliu Maniu este o bijuterie, o oază a frumosului, pe care clienții fideli îl vizitează pentru a-și scălda ochii în feeria de porțelan englezesc, sticlă și lemn. Nobila Casa din Polus Center se adresează unei noi generații, care alege facilitățile unui mall pentru toate cumpărăturile. Pentru ei magazinul Nobila Casa a devenit sinonimul bunului gust în materie de decor interior, unde luxul este accesibil și pentru bugete mai modeste.

 


Nobila Casa dorește să susțină și în viitor relația sentimentală dintre persoane și decorațiuni. În toate magazinele din țară vă așteaptă o echipă devotată, pasionată de frumos.

 



Comentarii Facebook