Miercuri 24 Aprilie

NNDKP, cea mai mare casa de avocatura din Romania, preia Casa de Insolventa Transilvania si firma Cionca Bidiga Godinca

Casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a anuntat preluarea biroului de avocati Cionca Bidiga Godinca, divizia de avocatura a Casei de Insolventa Transilvania, potrivit romania-insider.com.

"Investitia in birourile regionale din Timisora (2003), Brasov (2007) Craiova (2010) si Cluj (2011) a depasit pana acum 200.000 de euro si venitul realizat de aceste birouri reorezinta circa 8% din incasarile companiei", a declarat Ion Nestor, unul dintre partenerii NNDKP.

Biroul de la Cluj va fi condus de Cristina Bidiga, avocat cu experienta in litigii, conflicte de munca si comerciale.

"Deschiderea acestui nou birou este o decizie strategica si esentiala, care decurge in mod natural din parteneriatul pe care l-am incheiat in 2010 cu cei de la Casa de Insolventa Transilvania si ne va ajuta sa oferim servicii mai eficiente clientilor nostri regionali precum Nokia, Bechtel. Taiem astfel costurile logistice si minimalizam timpul de raspuns la cererile clientilor nostri", a declarat Simona Neagu, partner si coordonator al Biroului NNDKP din Cluj.

Casa de avocatura NNDKP a avut in 2009 o cifra de afaceri de 16 milioane de euro in 2009. Firma a fost infiintata in 1990 de Manuela si Ion Nestor (foto).

Comentarii Facebook