Nebunie pe piața imobiliară din Cluj. Imagini ireale cu o parte de casă pentru care proprietarul cere 170.000 de euro - FOTO


În Cluj-Napoca, piața imobiliară a devenit cunoscută ca o „junglă imobiliară" din cauza prețurilor care par să fie departe de realitate în comparație cu ceea ce oferă. Portalurile imobiliare publică anunțuri tot mai halucinante. Acesta este și cazul unei părți de casă, situată în zona străzii Traian, propusă spre vânzare cu 170.000 de euro, deși viitorul proprietar ar trebui să investească minim jumătate din această sumă pentru renovarea sa completă. 

Este o situație în care prețurile sunt lipsite de orice bun simț, ceea ce face dificilă achiziționarea unei proprietăți pentru mulți dintre locuitorii orașului.

„Vă propunem spre vânzare parte de casă, în zona străzii Traian, aproape de Piața Mihai Viteazul. Este situată într-o curte comună cu încă un apartament. Partea de casă având 78 mp utili este compartimentată astfel: 2 camere, bucătărie, cămară de alimente, baie, 2 antree, sas, debara, pivniță, pod + cotă parte din teren. Preț: 170.000 EURO”, se arată în anunțul imobiliar. 

Finisajul casei este clar unul „clasic”, foarte modest, aceasta fiind și situată într-o curte comună cu un apartament. Vorbim despre o locuință care arată ca pe vremea bunicilor, ce necesită renovare completă, fiind total de neînțeles prețul cerut pentru aceasta. 

9.jpeg

Comentarii Facebook