Mobilă nouă, fără defecte! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor Știri de Cluj la toate piesele de mobilier! Ofertă valabilă 10 zile


Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.  

Descoperiți o colecție impresionantă de dressinguri, canapele, colțare, seturi de dormitor, seturi de living, bucătării complet utilate, mobilier pentru baie sau decorațiuni în cele mai noi tendințe, la prețuri excelente! 

Discount de 10% pentru cititorii noștri, timp de 10 zile!

Mobilă Outlet Gherla oferă o reducere de 10% la toate piesele de mobilier, începând de astăzi, până în data de 14 aprilie inclusiv. Dacă alegeți să vizitați showroom-ul din Gherla, este suficient să menționați că ați aflat de această ofertă prin intermediul nostru. Dacă alegeți să comandați online produsele de pe website-ul www.mobilăoutletgherla.ro, puteți folosi codul de reducere ”MOBILA10”, la finalizarea comenzii. Livrarea este gratuită în județul Cluj și se efectuează în 24-48 de ore. 

Este important de subliniat că Mobila Outlet Gherla nu este echivalent cu un magazin second hand; aici găsiți piese de mobilier fără defecte, iar mobila ajunge la dumneavoastră sigilată, în ambalajul original. Termenul "outlet" în contextul mobilierului se referă la un magazin care comercializează produse noi, de obicei de la branduri cunoscute, la prețuri reduse. Aceste produse sunt adesea disponibile la prețuri mai mici datorită diferitelor motive, cum ar fi excesul de stocuri sau sfârșitul sezonului. 

Showroom-ul se află la intrarea în municipiul Gherla dinspre Cluj, la adresa: DN1C 22, Gherla, România. De asemenea, găsiți piesele de mobilier pe www.mobilaoutletgherla.ro.

Dacă aveți întrebări, puteți contacta compania direct telefonic la numărul de telefon 0774 613 191 sau să le scrieți un mesaj pe rețelele de socializare. 







Comentarii Facebook