Ministrul Transporturilor: Se lucrează bine pe un segment de 10 km din Autostrada Transilvania. Proiectul va fi gata înainte de termen


Ministrul Cătălin Drulă transmite, într-o postare pe Facebook, că „se lucrează bine” pe autostrada care va face conexiunea dintre Târgu Mureș și aeroportul acestui oraș și că stadiul lucrărilor au ajuns acum la peste 70%.

De asemenea, Ministrul Transporturilor spune că proiectul început în iulie 2020 va fi gata până la finalul anului, înainte de termen:

Se lucrează bine pe autostrada care va face conexiunea dintre Tg. Mureș și aeroportul acestui oraș, ca dovadă că stadiul lucrărilor a ajuns acum la peste 70%. Segmentul de aproximativ 10 km face parte din Autostrada Transilvania Tg. Mureș – Cluj Napoca – Oradea. Aici se fac lucrări pe toate fronturile: se așterne stratul final de uzură; se lucrează la finalizarea podurilor și pasajelor (sunt 9, în total); și la semi-nodul rutier de la Ungheni + cele 2 sensuri giratorii prin care proiectul se conectează la Municipiul Tg. Mureș. Proiectul început în iulie 2020 va fi gata până la finalul anului – îmbucurător, înainte de termen”, a transmis Drulă pe Facebook.


Comentarii Facebook