Cât costă un sejur de Paşte în satele tradiţionale din Transilvania și Maramureș. Unde găsim cele mai mici oferte de sărbători din ţară


Cheltuim mai mulți bani pentru vacanța de 1 Mai sau de Paște. Tarifele la cazare au crescut cu 15% față de anul trecut, conform agențiilor de turism. Care sunt cele mai căutate destinații pentru minivacanța de luna viitoare, și la ce prețuri să ne așteptăm?

În funcție de locul unde visăm să petrecem minivacanța de 1 mai sau Paștele, tarifele pornesc de la 350 de lei și ajung la 3.000 de lei de persoană pentru trei nopți de cazare, cu toate mesele incluse. Dacă e să vorbim despre destinațiile preferate în această perioadă, satele din Maramureș sunt în top pentru că îmbină meniul festiv cu tradițiile locului.

Aici, spun consultanții în turism, ofertele sunt între 1.000 și 1.500 de lei de persoană pentru întreaga vacanță. La fel și în Bucovina sau în satele din Transilvania sau în Oltenia de sub munte. În Deltă, un sejur all inclusive este în jur de 1.700 de lei de persoană. Și nu în ultimul rând, punctăm ofertele de la mare care, spun specialiștii, sunt aproape la fel ca anul trecut.

Cele mai mici prețuri? Sunt în stațiunile din sudul litoralului, unde cazarea costă și 150 de lei pe noapte, scrie Observator. 

Comentarii Facebook