Marti 2 Iunie

Loteria Bonurilor: Vezi care sunt bonurile câștigătoare pentru extragerile de Paște


Ministerul Finanțelor a organizat două extrageri, duminică, pentru Loteria Bonurilor, o extragere specială de Paște și extragerea aferentă lunii martie.

Astfel, bonurile fiscale emise în data de 15 februarie 2017, cu valoarea de 603 de lei, au fost desemnate câștigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de Paște, care a avut loc duminică.

La această extragere au participat bonurile fiscale emise în perioada 23 ianuarie — 31 martie 2017, iar fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Pentru extragerea aferentă lunii martie, au ieșit câștigătoare bonurile fiscale emise la data de 3 martie 2017, în valoare de 935 de lei.

"Prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale de duminică este cea organizată cu prilejul Sărbătorilor Pascale, la care participă bonurile fiscale emise în perioada 23 ianuarie — 31 martie 2017. Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Tot duminică, 16 aprilie, este programată și extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între 1 și 31 martie 2017. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii', se arată într-un comunicat al Ministerului Finanțelor Publice.

Potrivit ministerului, selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape.

''Prima etapă constă în extragerea bilelor care vor determina ziua și luna emiterii, precum și valoarea bonului câștigător pentru extragerea ocazională și a bilelor care vor determina ziua emiterii și valoarea bonului câștigător, pentru cea lunară. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare. Extragerile din prima etapă de selecție a câștigătorilor Loteriei bonurilor fiscale din 16 aprilie a.c. vor fi organizate în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 16:00. Extragerile sunt publice și vor putea fi transmise, în direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române'', se arată în document.

Rezultatele extragerilor vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. 'Loteria Română' (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile.


Comentarii Facebook