249 lei in loc de 520 lei pentru pachet de optica medicala: consultatie, stabilire dioptrii, rame, lentile, montaj computerizat! (P)

Prin oferta www.reddeal.rode astazi primiti un pachet complet optica medicala la mai putin de jumatate de pret. In plus pe langa pachet primiti si un bonus : toc si laveta din microfibra.

 

Oferta cuprinde:
- consultatie, stabilirea dioptriilor
- rame de marca
- lentile Essilor subtiate (i.r de 1.5, 1,6) sau lentile American Standarde, ambele tratate cu strat antireflex
- montaj computerizat (garantie de 1 an)
- BONUS: toc si laveta din microfibra

Cabinetul de Optica Medicala Optimag ofera servicii medicale complete adaptate permanent nevoilor clientilor, constanta principala ramanand calitatea actului medical.
Caracterizat prin amabilitate, seriozitate si promptitudine, activitatea Cabinetului Optimag se desfasoara sub semnul unor valori:
- Sanatatea pacientilor
- Calitatea actului medical, obtinuta prin utilizarea unei aparaturi medicale performante de ultima generatie
- Adaptabilitatea serviciilor medicale la nevoile pacientilor
- Spiritul de echipa si pofta de viata

Optimag colaboreazã cu firme producatoare de lentile Rodenstock (certificat de distribuitor autorizat), Zeiss, Essilor etc.


Despre lentile:
1. Lentilele Essilor - sunt subtiate si tratate cu strat antireflex, confort ridicat si claritatea vederii, reflexii reduse, intretinere usoara, rezisteta mai mare la zgarieturi, nuanta verzuie discreta
2. Lentilele American Standarde  - pot fi transparente cu antireflex sau heliomate fotosensibile (gri, maro), tratate cu strat antireflex.

Ramele sunt de buna calitate si pot fi cu fir,surub, capse sau intregi. Prelucrarea lentilelor se face prompt, intr-o ora sau intr-o zi in limita stocului disponibil!

Pentru programari sunati la numarul de telefon 0741 137.174.

 

Oferta pentru reducere o gasiti pe www.reddeal.ro

Comentarii Facebook