Lenjeria de pat, secretul unui somn odihnitor, o găsești acum la eMAG în mii de variante (P)



Cum toamna își face tot mai simțită prezența, iar nopțile ploioase și friguroase vor fi din ce în ce mai dese, ne vom dori tot mai mult un somn liniștit și odihnitor. O cameră cu temperatura potrivită, o saltea bună, o pilotă, o pernă de calitate și o lenjerie de pat cât mai bună sunt secretele unui somn în care ne refacem energiile.

Când vă alegeți lenjeria pentru pat trebuie să luați în considerare cel puțin trei aspecte esențiale: materialul din care este confecționată, dimensiunea și imprimeul. Oricare ar fi exigențele tale în privința lenjeriei de pat, este imposibil să nu găsești pe eMAG, la un click distanță, una care să întrunească toate cerințele. În plus, vei beneficia și de un preț promoțional.

Lenjeriile de pat se fac din diverse tipuri de materiale: naturale (bumbacul, mătasea, inul, bambusul), sintetice sau combinații de materiale.

Avantajul lenjeriilor fabricate din materiale naturale este că “respiră” mult mai bine și, astfel, nu vei transpira atât de mult, în timp ce al celor sintetice este prețul mai mic.

 



Unele dintre cele mai căutate lenjerii sunt cele de bumbac, întrucât acestea oferă un raport calitate-preț foarte bun și pot fi folosite tot timpul anului.

Pe eMAG poți sa alegi foarte ușor din câteva mii de lenjerii, după ce selectezi exact ceea ce ai nevoie în functie de: tipul de produs, material, culoare, brand, câte bucăți vrei sa fie în set. Dacă ai o sensibilitate a pielii sau condiții speciale poți opta pentru seturi hipoalergenice, impermeabile sau reversibile.

Prețurile de care vei beneficia vor fi pe măsura bugetului tău, începand cu 38 de lei pentru un set de lenjerie de doua persoane din microfibră și terminând cu seturi de lux, pentru cei foarte pretențiosi, din materiale naturale de cea mai bună calitate: satin, bumbac organic, bumbac satinat sau damasc. Preferi lenjeriile de pat pufoase, moi sau rigide?

 



Atunci alege lenjerii de pat din mătase sau lenjerii de pat din bumbac satinat pentru o senzație delicată, lenjerii de pat din bumbac creponat sau din in natural dacă vrei lenjerii mai ferme sau lenjerii din finet daca îți plac lenjeriile de pat pufoase.

Dar orice preferințe ai avea, vei găsi pe eMAG exact ceea ce cauți
, iar comanda îți va fi preluată imediat și livrată cât mai repede. Când curierul îți va aduce acasă coletul, îl vei putea deschide pentru a te asigura că produsul exact ceea ce îți dorești, iar dacă nu vei fi mulțumit poți să îl returnezi oricând în termen de 30 de zile.

Comentarii Facebook