Sambata 3 Decembrie

La Casa ( Piața Muzeului) te așteptă la o cină cu muzică live pe 20 septembrie! (P)


Restaurantul La Casa din Piața Muzeului (strada Victor Deleu nr. 1,  Cluj-Napoca) vă așteaptă de luni până vineri, în intervalul orar 08.00- 11.00 pentru a servi micul dejun și a începe ziua cu energie. Printre preparatele cu care vă așteptăm se numără salata de vinete, omlete pufoase cu legume, caș, ciuperci sau somon, pâine în ouă sau ochiuri cu bacon crocant. 


Preferatele clienților noștri includ omletă cu șuncă și caș, ouăle benedict cu guacamole, ambele însoțite de o cafea proaspătă și aburindă și un suc de portocale vitaminizant. Punem mare accent pe calitatea ingredientelor noastre iar acest lucru contribuie fără doar și poate la gustul final al preparatelor. 


Pentru clujenii care lucrează în proximitate sau își doresc o experiență de prânz centrală, pregătim de luni până vineri, în intervalul orar 12:00-15:00, meniul zilei, ce include la un raport preț calitate foarte bun o ciorbă sau o supă, un fel principal însoțit de o salată și un desert (23 lei), toate pregătite proaspete, în ziua respectivă. Dacă nu doriți să serviți meniul zilei, puteți alege un alt preparat din meniul nostru variat și gustos, ce include și opțiuni vegetariene. Recomandarea Chef-ului nostru ar fi să nu ratați buritto-ul cu pui sau hamburgerul de vită, ambele preparate fiind extrem de populare în rândul clienților noștri.


Seara, restaurantul vă așteaptă pentru a servi cina, pe care să o savurați în compania unui pahar de vin bun, dintr-o selecție de băuturi atent selectate.

 

Startul toamnei aduce o premieră în restaurantul nostru și anume o cină cu muzică live, pe data de 20 septembrie 2019, începând cu ora 20.00. Astfel, veți putea savura o cină specială: un fel principal, la alegere, compus din ceafă de porc, sous vide cu mousse de cartofi aromatizat cu salată asortată sau o porție de file de păstrăv cu sos de capere acompaniat de julien de legume. La alegerea unuia dintre cele două feluri de bază, veți putea savura un pahar de vin alb (Corcova Savignon), roșu ( Caloian Merlot), roze ( Corcova) și un desert la alegere dintre cheescake sau lava cake cu înghețată, totul la un preț special de 55 lei/ persoană.


De ambianță se va ocupa artistul Miklos Roland, care vă va cânta și încânta cu sunetul catifelat al saxofonului său. 


Pentru rezervări, vă rugăm frumos să ne contactați la numărul de telefon: 0748.029.309. Detalii aici.

Vă așteptăm cu mare drag, să dăm start unui weekend elegant și rafinat!  
Comentarii Facebook