Miercuri 24 Aprilie

Investiție de peste 3.2 milioane de euro în deschiderea noului Centru de Diagnostic și Tratament, Pro Medical


Noul centru de diagnostic și tratament Pro Medical, parte a grupului de clinici Pro Vitam, și-a deschis porțile oficial în data de 10 ianuarie 2022, situat în Cluj-Napoca, în cartierul Zorilor, pe str.Cometei 38A.

Clinica funcționează  într-o clădire cu o suprafață de peste 1300 mp amenajată și dotată conform celor mai înalte standarde medicale și dispune de cabinete medicale cu peste 20 de specialități, laborator de analize, departament de imagistică medicală de top și un centru de cercetare.

VLB_2528.jpg

Pacienții clujeni și nu numai, vor beneficia astfel de consultații de specialitate, investigații și analize de laborator, precum și de un departament de imagistică medicală ce acoperă întreaga gamă de investigații specifice (Rezonanță Magnetică, Computer Tomograf, Osteodensitometrie DEXA, Radiologie Digitală, Ecografie). De asemenea, echipa formată din medici cu înaltă pregătire în domeniul imagisticii medicale va putea oferi pacienților interpretarea imaginilor într-un timp foarte scurt. 

În cadrul clinicii va fi extinsă și capacitatea de cercetare a grupului PRO-VITAM, care este cunoscut ca centru de cercetare-dezvoltare la nivel internaţional. Dr Fejer Szilard, CEO PRO MEDICAL, Centru de Diagnostic și Tratament, chimist specialist în virusologie, coordonatorul centrului de cercetare PRO-VITAM în Sfântu Gheorghe, afirmă:

Prin această investiție deschidem probabil cea mai frumoasă și modernă clinică pentru pacienții din Cluj-Napoca. Totodată, dotarea centrului cu CT și RMN performant va oferi posibilitatea de a demara diferite proiecte de cercetare de care suntem interesați de mai mult timp, de exemplu în domeniul utilizării inteligenței artificiale în depistarea precoce a țesuturilor canceroase.”

Ne mândrim cu Laboratorul de Radiologie pe care l-am creat de la zero, începând cu o schiță de amplasare a echipamentelor și terminând cu instalarea autorizată a patru aparate de imagistică de ultimă generație, și anume: RMN 1,5 Tesla, CT cu 160 slice, RX cu doi detectori și DEXA. Imaginile calitative generate de aceste echipamente, însoțite de rapoartele radiologice ale medicilor specialiști de radiologie vor veni în sprijinul medicilor specialiști din departamente conexe în diagnosticul exact al pacienților noștri. În era tehnologiilor informaționale, un diagnostic corect reprezintă 50% din succesul tratamentului pacientului, iar pentru asta e nevoie de inspirație și transpirație, care în medicină înseamnă ani de muncă și dedicație, nu întâmplător suntem ghidați de motto-ul ,,Făcându-i pe pacienți să se simtă bine, devenim mai puternici”, a declarat dr. Natalia Staver, medic specialist radiologie și imagistică medicală, director medical PRO MEDICAL.

VLB_2676.jpg

Afacerile de familie sunt cele mai de succes tipuri de business, deoarece membrii familiei investesc împreună timp și efort în dezvoltarea lor antreprenorială, dar și în dezvoltarea unor interese comune, susținându-se reciproc. Acesta este și exemplul familiei doamnei Dr.Terza Livia-Maria, care începând cu anul 2000 construiește în jurul familiei sale o comunitate de oameni harnici, care își iubesc profesia, și cu eforturi comune au asigurat până în prezent servicii medicale în 3 județe ale țării (Covasna – 2 centre, Sibiu, Cluj).

WhatsApp Image 2022-01-10 at 12.43.03 PM(1).jpeg

Deschiderea acestui centru înseamnă, pentru mine si familia mea, rezultatul muncii de o viață întreagă, în care am fost ghidată la fiecare pas de citatul lui David McKay “Trebuie să ne dăm seama că privilegiul de a munci este un dar, puterea de a munci - o binecuvântare, iar dragostea de muncă e un succes.”, a spus dr. Livia Terza, medic primar pediatru, doctor în științe medicale, investitor.

Misiunea PRO MEDICAL, Centru de Diagnostic și Tratament constă în acordarea serviciilor medicale personalizate corespunzătoare nevoilor fiecărui pacient în parte.

Comentarii Facebook