Inspectorii ANPC au verificat benzinăria care vindea aer în loc de combustibil. Au fost găsite și alte nereguli


Inspectorii de la Protecția Consumatorului au verificat benzinăria din Argeș, unde un bărbat a încercat sa alimenteze cu motorină, dar a primit doar aer. Asta în timp ce aparatul taxa ca și cum s-ar fi livrat combustibil. Aceștia au găsit nereguli și la produsele din interior.

Agenția Națională de Protecție a Consumatorului a verificat benzinăria din Găești, județul Argeș, unde un șofer de TIR a primit aer în loc de motorină. Scena a fost filmată de bărbat și postată pe Facebook. Autoritățile de control au spus că o pompă de combustibil funcționa în continuare, deși rezervorul corespunzător era gol și contoriza costul așa zisei cantități de combustibil livrate, ca și când ar fi fost distribuit în mod real, scrie Antena 3.

În urma controlului ANPC, situația a fost confirmată la fața locului de reprezentanții operatorului economic. Aceștia au motivat faptul că și rezervorul tip container fusese epuizat. Din discuțiile purtate la fața locului comisarilor li s-a mai spus că pompa nu s-a blocat așa cum ar fi trebuit și a continuat să funcționeze. Comisarii le-au spus patronilor că persoana respectivă ar fi alimentat totuși în mod real cu o cantitate consistentă de combustibil, pe care nu a mai plătit-o, notează sursa citată.

În incintă a fost a demarat un control și la produsele comerciale ambalate și au fost descoperite abateri referitoare la afișarea prețurilor sau altor detalii de informare.

Comentarii Facebook