ING Cluj se inchide! 200 de angajati vor fi disponibilizati

 
Centrul de Servicii ING Cluj se inchide ca urmare a problemelor financiare pe care le are grupul olandez.

"Schimbarile economice si legislative, ca implicatii ale recesiunii, au redus considerabil eficienta preconizata pe termen mediu ale acestui centru regional de servicii. In locul centralizarii operatiunilor locale, ING va dedica mai multe resurse spre a permite o mai mare flexibilitate in intampinarea nevoilor clientilor sai", a precizat David Knibbe, CEO ING Insurance Central and Rest of Europe (CRE).

El a mai spus ca "acum, mai mult ca oricand, avem nevoie sa directionam toate eforturile inspre a raspunde nevoilor clientilor nostri. Acesta ar fi obiectivul cel mai bine atins la nivel local, in fiecare tara".
 
Ca urmare, ING a decis sa inceteze operatiunile centrului regional de servicii (ING Service Center Europe, SCE) din Cluj Napoca. Cu toate acestea, decizia nu va avea niciun impact asupra clientilor ING sau asupra contractelor acestora, anunta reprezentantii concernului olandez.
 
"Realizam ca aceasta decizie ii afecteaza in special pe angajatii nostri din centrul de servicii din Cluj-Napoca. Suntem dedicati sa ii sprijinim in mod activ in gasirea unui nou loc de munca sau in relocarea lor", a mai spus Knibbe.

ING este o companie internationala, de origine olandeza, din domeniul financiar care ofera servicii bancare, de asigurare, investitii si pensii. La 30 septembrie 2010, ING deservea peste 85 de milioane de clienti: persoane fizice, corporatii si institutii, din mai bine de 40 de tari. ING are la nivel mondial 107.000 de angajati.

Comentarii Facebook