Imagini cu Samsung Galaxy S 3 au aparut deja in presa FOTO


Cateva imagini cu viitorul smartphone Samsung Galaxy S 3 au aparut deja in presa, fiind luate de pe pagina oficiala a Samsung de pe reteaua sociala Vkontakte. Fotografiile au fost postate de Ivan Ilchenko, care ar fi angajat al Samsung, scrie concept-phones.com.

Telefonul are numele de cod GT-I9500 Universal si are va avea un ecran edge to edge de 5 inch, o grosime de 9mm, un procesor quad core Samsung Exynos 4412 de 1.5 GHz, interfata TouchWiz 5, un display de 5 inch, cu rezolutie de de 1280 x 720 pixeli si tehnologie Super AMOLED HD.

In plus, terminalul ar putea avea doua camere, una de 12 megapixeli cu blit LED si blit XENON si o a doua, pe partea frontala a telefonului, de 2 megapixeli, pentru conferinte.

memoria interna ar putea sa fie de 32 sau 64 GB, un slot micro SDXC si support LTE, iar dupa unii aceasta ar fi versiunea de top a smartphone -ului Galaxy Note, care este deja in vanzare.

Ofiialii Samsung Rusia au contactat Samsung Rusia - Concept Phones si au precizat ca imaginile nu sunt reale, anunta concept-phones.com.

Comentarii Facebook