Sambata 30 Mai

Guvernul pune bilete de intrare in cazinouri si in localurile cu "pacanele"

Potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta, Guvernul vrea sa oblige firmele sa emita bilete de intrare in cazinouri si in localurile cu jocuri electronice.

 

Astfel potrivit proiectului de ordonanta care vizeaza modificarea Codului fiscal, biletele de intrare in cazinouri vor costa 20 de lei, iar in localurile cu "pacanele" 5 lei. "Organizatorii de jocuri de noroc caracteristice activitatii cazinourilor si de jocuri tip slot-machine permit accesul in locatiile autorizate numai pe baza unui bilet de intrare, valabil pentru 24 ore in intervalul 08.00-08.00, pentru fiecare persoana. Persoanelor carora li s-a eliberat bilet de intrare au obligatia sa-l pastreze, pe toata perioada cat se afla in incinta locatiei in care se elibereaza astfel de bilete", se arata in proiectul citat de Mediafax.

 

Cazinourile vor fi obligate sa emita bilete pentru toti cei care intra, iar localurile cu aparate electronice doar pentru jucatori.

 

Odata cu introducerea taxei de acces, castigurile realizate ca urmare a participarii la aceste jocuri de noroc vor fi eliminate din sfera impozabila.

Comentarii Facebook