Gerovital, pe locul I în categoria celor mai bune produse de îngrijire românești (P)


Gerovital a reușit să câștige, pentru al doilea an consecutiv, primul loc în topul celor mai bune produse românești, potrivit unui studiu realizat pentru revista Biz.

Suntem mândri că Gerovital, o marcă a inovației românești și un produs deosebit de apreciat la nivel mondial, rămâne cel mai îndrăgit brand de îngrijire”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec Cluj-Napoca. „Esența profund românească a produselor noastre Gerovital și respectul pe care-l purtăm creatoarei acestuia, Prof. Doctor Ana Aslan, sunt tot atâtea motive de investiții constante în păstrarea acestora la cel mai înalt nivel de calitate. Le mulțumim tuturor consumatorilor noștri pentru încrederea pe care ne-o acordă și îi asigurăm că vom rămâne dedicați acestei mărci și modului în care produsele noastre le răspund așteptărilor”, a mai adăugat acesta.

Gerovital a reușit să ocupe și locul patru în topul general al celor mai puternice 50 de branduri românești, alcătuit de Unlock Market Research.

Alături de acesta, în top mai sunt prezente atât brandul Farmec, cât și Doina, unul dintre cele mai longevive și mai îndrăgite produse ale companiei. Acesta din urmă având o urcare spectaculoasă de opt poziții în top față de anul trecut, datorită extinderilor de gamă și a menținerii calității și eficienței specifice produselor Doina.

Comentarii Facebook