Gentlemen's Boutique, cel mai nou magazin de lux din Cluj specializat exclusiv în moda bărbătească


La mijlocul acestui an, în plină perioadă de pandemie, la Cluj-Napoca a luat naștere magazinul de lux Gentlemen's Boutique, un concept specializat exclusiv în moda bărbătească, fiind unul dintre puținele magazine de acest fel din oraș.


Gentlemen's Boutique este un concept premium, care oferă servicii complete, de la consultanță de imagine, croitorie și shopping asistat de către consilierul vestimentar Norbert Deac, fondatorul brandului.


Brandul a luat naștere în anul 2017, din dorința lui Norbert Deac de a aduce un plus de valoare imaginii bărbatului modern și de a le veni în ajutor celor ce doresc să își construiască o întreagă garderobă care să fie potrivită pentru orice tip de eveniment, de la nunți, la întâlniri de afaceri.


Am fondat brandul Gentlemen's Boutique în anul 2017 din pasiune pentru vestimentația masculină și respect pentru stilul clasic masculin. Pentru mine Gentlemen's Boutique este un vis  devenit realitate! În lipsa unui exemplu masculin în copilărie, mi-am format o imagine despre omul de succes ca fiind în primul rand un barbat imbracat bine, la costum. După primele vacanțe petrecute în Italia (unde m-am îndrăgostit efectiv de magazinele pe care le-am văzut) am dezvoltat această pasiune și mi-am dorit sa învăț cât mai multe în domeniu și într-o zi sa pot deține și eu propriul magazin! Fiind un tip autodidact m-am documentat de-a lungul anilor și am participat la cursuri menite să îmi ofere cunoștințele necesare pentru aplicarea corecta a serviciilor pe care le oferim astăzi. Așadar, în urma cu mai bine de 3 ani am deschis primul magazin specializat barbatesc Gentlemen's Boutique în orașul Vișeu de Sus, în incinta complexului Hotel Gabriela. Avand punct de lucru situat în mijlocul sălilor de evenimente, cererea nu a intarziat sa apara, iar noi am încercat să ne pliem cat mai bine pe necesitatea bărbaților oferindu-le servicii de consultanță, produse de calitate foarte bună și serviciu de croitorie pentru ca fiecare produs textil achiziționat de la noi din magazin sa le ofere un plus valoare de imagine. 


Am servit peste 1,500 de barbati, iar experienta acumulata m-a ajutat sa optimizez afacerea si sa vad exact care sunt nevoile barbatului în materie de imagine. Fiind proprietarul magazinului m-am implicat 100% în acest proiect, începând de la aprovizionare, parteneriate internaționale, consultanta vestimentara si efectiv în procesul de promovare și vânzare finală în așa fel încât în scurt timp cererea pentru costumele barbatesti din colectia noastra a venit și din județele limitrofe (Satu Mare, Bistrita, Cluj). Pe acest considerent, la finele lui 2019 am decis ca este momentul sa dezvolt acest concept și m-am mutat în Cluj Napoca unde am realizat o investiție majoră într-un magazin nou, dedicat exclusiv barbatilor, localizat în cel mai nou și exclusivist cartier al orașului la acest moment”, a declarat Norbert Deac, fondatorul brandului. 


Showroom-ul din Cluj este situat într-unul dintre cele mai exclusiviste ansambluri rezidențiale ale orașului, Grand Park Residence, pe strada Soporului nr. 8. În magazinul de lux, clujenii pot găsi absolut tot ce au nevoie pentru o ținută imaculată, de la costume, la incaltaminte, sacouri, pantaloni, paltoane, accesorii,  cravate, batiste, butoni, curele, etc.


De asemenea, ținând cont de contextul pandemiei cu care ne confruntăm, a fost lansat și magazinul online www.gentlemensboutique.ro, unde clienții din orice colț al țării pot achiziționa toate produsele disponibile în magazinul fizic, cu livrare imediată din stoc.


Cei care doresc să viziteze magazinul au la dispoziție și varianta unui TUR VIRTUAL.


Pentru a ține pasul cu toate noutățile din magazin, urmăriți paginile de Facebook și Instagram Gentlemen's Boutique. Mai mult, cei care sunt interesați să primească sfaturi și informații în materie de cod vestimentar pot urmări videoclipurile educaționale de pe canalul de YouTube Gentlemen's Boutique.

Comentarii Facebook