Fragment, restaurantul de fite din Cluj Arena, a deschis fără avea avize sanitare?

 

Restaurantul Fragment din cadrul Cluj Arena ar funcționa fără avize sanitare și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj. 

 

La acest restaurant, cu preparate sofisticate, au mâncat la Untold Festival vedete precum Dimitri Vegas și Like Mike, Armin van Buuren, Staoshi Tomiie și oamenii lui David Guetta. Localul deschide oficial numai în 24 septembrie, dar până atunci oricine, se pare, că poate să mănânce acolo, fiind deschis pe bază de rezervare.

 

Restaurantul Fragment este deținut de firma MORE THINGS CREATION SRL, iar administratori sunt Hotca Ioan Vasile și Hotca Ovidiu Marian.

 

DSP Cluj și ISU Cluj au informat că nu au eliberat nicio autorizație sanitară și de ”securitate la incendiu”.

 

Cu toate acestea, cei de la Fragment sunt dispuși să deschidă pentru oricine plătește. ”Dimitri Vegas și Like Mike ne-au vizitat de două ori pentru a mânca la noi în timpul festivalului, la fel și Tom Odell. Și Armin van Buuren a luat masa la noi. Nimic nu e schimbat de când vedetele de la UNTOLD Festival au fost ospeții noștri. Același meniul vi-l putem oferi și la rezervare în același decor și în același stil. Am mai deschis de atunci și vă putem face rezervarea pe data de 19. Localul va fi deschis doar pentru dumneavoastră. Până la deschiderea oficială din 24 septembrie vom lua doar rezervări pentru evenimente speciale”, a explicat Diana Hotca, reprezentanta Fragment, conform Gazeta de Cluj.

 

Cei de la Fragment erau dispuși să facă o nouă rezervare pentru o delegație de aproape 20 de persoane. Reporterul i-a explicat după ce a fost făcută rezervarea că nimic nu este real, fiind parte a unei anchete jurnalistice. ”Nu pot să cred că ați făcut asta. Nu comentez nimic. Ce avize ne lipsesc? Le avem pe toate! Informațiile voastre sunt eronate”, a mai precizat Diana Hotca.

Comentarii Facebook