Firma UTI poate incepe lucrarile de construire si modernizare a parcarii de la Aeroport


Primaria Cluj-Napoca a eliberat astazi cele doua certificate de urbanism necesare pentru demararea lucrarilor de modernizare a parcarii de la Aeroportul International si de construire a unui parking supraetajat.

Lucrarile la vor costa 9,4 milioane de euro si vor trebuie finalizate in termen de 14 luni.

"Conform contractului, valoarea medie a redeventei pentru extindere parcare si parking este de 1.120.202,02 euro/an", se arata intr-un comunicat de presa al Consiliului Judetean Cluj.

 

Directorul Aeroportului International Cluj, David Ciceo, a declarat pentru Stiri de Cluj ca va fi modernizata parcarea actuala, care are 600 de locuri, dar care va fi si extinsa, urmand ca la sol sa fie circa 1.000 de locuri de parcare.

"Pe langa cele 500-550 de locuri la sol o sa mai construim inca un parking suprateran, unde vor fi circa 1.470 de locuri si care ne va ajuta sa facem fata numarului in crestere de calatori", a mai declarat David Ciceo.

Proiectele si documentatia trebuie sa fie intocmite de firma UTI in termen de 6 luni, iar lucrarile trebuie sa fie finalizate intr-un an, dupa obtinerea tuturor avizelor.

Firma UTI a castigat si contractul in valoare de 9,75 de milioane de euro, pentru de construire a unui hotel la Aeroportul International din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook