Fermitate și tonifiere cu noile Fiole cu Colagen de la ASLAVITAL Mineralactiv!(P)


Tenul nostru este afectat zilnic de o multitudine de factori nocivi. De la stres, radiații ultraviolete și poluare, până la sedentarism, alimentație nepotrivită și oboseală, toate acestea contribuie la pierderea elasticității și fermității pielii.

Pentru că fiecare femeie își dorește să țină la distanță toate aceste efecte nedorite, mai ales dacă are un ten sensibil, Farmec a lansat Fiolele cu Colagen din gama ASLAVITAL Mineralactiv. Acestea hidratează și tonifică pielea și ajută la păstrarea aspectului tânăr și sănătos al tenului, contribuind în același timp la atenuarea ridurilor.

Colagenul este universal cunoscut ca proteina proprie pielii, care îi oferă acesteia vitalitate, dar al cărei nivel scade pe măsură ce organismul înaintează în vârstă. Fiolele ASLAVITAL Mineralactiv cu ser bogat în colagen și elastină de origine marină luptă eficient împotriva acestui proces, îmbunătățind nivelul de hidratare și elasticitate al pielii și atenuând vizibil ridurile.

În același timp, complexul unic argilă naturală 100% – extract organic ecocertificat de goji energizează și regenerează pielea, hidratând-o și tonificând-o in profunzime. De asemenea, datorită Complexului Ferulan, alcătuit din ulei de orez și acid ferulic, fiolele cresc gradul de protecție al tenului împotriva stresului oxidativ.

Astfel, datorită acestei formulări originale, creație a laboratoarelor de cercetare Farmec, chiar și cele mai sensibile tipuri de ten se pot bucura de o îngrijire eficientă și cu rezultate vizibile imediat.

Fiolele cu Colagen se folosesc dimineața și seara, aplicându-se prin masaj ușor pe fața proaspăt demachiată. Pentru rezultate de durată, se recomandă folosirea împreună cu crema de întreținere zilnică din gama ASLAVITAL Mineralactiv.

Gama ASLAVITAL Mineralactiv se adresează tuturor tipurilor de ten sensibil, fiind produse hipoalergenice, fără parabeni, cu extract ecocertificat de Goji și Argilă 100% naturală. Produsele se pot achiziționa din farmacii, supermarketuri, hipermarketuri, precum şi on-line pe site-ul www.farmec.ro.

Comentarii Facebook