Duminica 26 Martie

Farmec a deschis un magazin Gerovital în Iulius Mall Cluj - FOTO

 

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, a deschis un magazin cu produse Gerovital.

 

Joi, de la ora 17:00, zeci de clujence au asistat la deschiderea magazinului și apoi la o lecție de machiaj oferită de make-up artistul Flavia Silaghi. Magazinul este localizat la etajul 1 al Iulius Mall.

 

Pe lângă oferta extrem de variată de produse pe care o pune la dispoziție cel mai nou magazin Gerovital, ne propunem să venim constant în întâmpinarea tuturor clujenilor cu evenimente și activări gândite special pentru ei. Astfel, am pregătit multiple noutăți și surprize, cu care vom continua să bucurăm toți admiratorii brandurilor noastre”, a declarat Mircea Turdean, directorul general Farmec SA.

 

La evenimentul de inaugurare, toți fanii brandului Gerovital vor fi așteptați cu o serie de surprize, oferte speciale, dar și beneficii oferite în premieră. Astfel, până la data de 15 august, toți vizitatorii noului centru Gerovital din Iulius Mall vor beneficia de o reducere de până la 20% la achiziționarea produselor din gama Gerovital Beauty. 

 

 

 

O altă facilitate disponibilă doar în magazinele Gerovital este testul gratuit de dermoanaliză. Acest test durează circa 5 minute și ajută la stabilirea tipului de ten, folosind anumite măsurători instrumentale specifice, care analizează nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum și gradul de pigmentare al pielii.

Pe baza rezultatelor testelor de dermoanaliză, Consultanții de Frumusețe prezenți în magazin vor putea oferi tuturor clujenilor recomandări de produse, consultanță specializată și vor putea elabora scheme de tratament personalizate, adaptate necesităților specifice ale tuturor categoriilor de consumatori.  

 

Comentarii Facebook