Miercuri 24 Aprilie

Expozitia Xerox România de la Cluj, un succes (P)

In incinta Cluj Arena,sala VIP a avut loc marti o expoziţie organizată de Xerox România şi de partererul local Roxer Grup, în care au fost prezentate cele mai noi şi performante tehnologii, precum şi soluţii software pentru realizarea imprimărilor securizate şi de personalizare a campaniilor de marketing.

La eveniment au participat vizitatori din Cluj și din toată Transilvania interesaţi de echipamentele şi soluţiile Xerox. Aceştia au aflat mai multe detalii despre tehnologiile de producţie Xerox şi au testat echipamentele prezentate la stand.



Vedeta incontestabilă a expoziţiei a fost echipamentul digital color de producţie Xerox 770, care este dotat cu o tehnologie avansată de management al culorii şi opţiuni multiple de finisare, capabile să tipărească pe o gamă largă de suporturi de imprimare. Acesta permite realizarea unor lucrări complexe, la o calitate superioară a imaginilor, pe diverse suporturi media – broşuri legate şi decupate, cataloage, documente perforate, manuale decupate şi pliate, broşuri pliate în trei, carţi poştale imprimate cu date variabile şi produse foto speciale.

Pe lângă Xerox 770, a mai fost prezent şi Xerox Mobile Scanner, recent lansat – un scaner color, mobil, extrem de flexibil, care scanează şi trimite wireless imagini JPEG şi fişiere în format PDF direct către computer, telefoane mobile şi tablete. Xerox Mobile Scanner este un scaner de mici dimensiuni, care include un memory card de 4 GB Eye-Fi SD, husă, acumulator şi încărcător.



“Ne bucurăm că am putut oferi clienților avizați dar și publicului larg atras de produsele Xerox acest prilej, acela de a intra în contact cu o gamă diversă de echipamente profesioniste. Nu am ales întîmplător locul, respectiv Cluj Arena, pentru că am considerat că o tehnologie de vîrf, așa cum este cea a Xerox își va găsi locul într-o construcție de vîrf precum stadionul din Cluj. Sîntem mulțumiți de rezultatele acestei întîlniri cu clienții noștri și încrezători că vom dezvolta noi parteneriate în domeniu”, a spus Doru Abrudan, directorul general al Roxer Grup, partener Xerox România.

 

Comentarii Facebook