Emil Boc: Taxele și impozitele nu se măresc la Cluj în 2014



Primarul municipiului Cluj-Napoca a anunțat că proiectul pentru menținerea nivelului taxelor în 2014 a fost aprobat, iar astfel clujenii au fost scutiți de majorarea impozitelor.

Proiectul pe care l-am propus Consiliului Local, de a mentine nivelul actual al taxelor si impozitelor locale in anul care urmeaza, a fost aprobat in ultima sedinta. Astfel, atat persoanele fizice cat si persoanele juridice au un sprijin real la Cluj-Napoca prin politicile fiscale pe care le promovam”, a anunțat edilul Clujului.

De asemenea, Boc a mai anunțat că firmele care își vor construi clădirile în parcurile industriale vor beneficia de cel mai mic impozit posibil, respectiv 0,25%.

Mentionez ca firmele care isi desfasoara activitatea in parcurile industriale clujene vor plati cel mai mic impozit posibil in conditiile actuale ale Legii ( 0,25% ) si ca mentinem beneficiile fiscale pe care le acordam pentru cladirile "verzi" construite in municipiu - 50% reducere la obligatiile bugetare”, a mai declarat primarul Emil Boc.

Comentarii Facebook