Miercuri 24 Aprilie

Electrica Cluj, acuzată că își bate joc de 7 blocuri din Florești și îi lasă pe oameni fără curent de Crăciun


Șapte blocuri din Florești vor rămâne fără energie electrică, pentru că cei de la Electrica nu montează contoarele și nu racordează oamenii la rețea. 

Există o mare batjocură la Electrica Cluj. Sute de familii, din Florești, de pe strada Subcetate 150, vor rămâne fără curent de sărbători deoarece pentru Electrica are nevoie de 5 luni sa monteze niște contoare și să încheie un contract. Sunt familii cu copii mici care s-au mutat în blocurile noi, dar încă sunt dependenți de curentul provizoriu de la constructor,  care a anunțat că în data de 10.12.2021 va desființa curentul provizoriu pentru toate cele 7 blocuri”, ne-a relatat un cititor, care locuiește în aceste blocuri.

Acesta a achitat factura aferenta de racordare în valoare de 83,30 lei.

Apartamente fiind vândute fie de constructor, fie de agentii, locatarii au depus cereri pentru a se monta contoare la electrica. Sunt oameni care așteaptă de 5 luni. Constructorul a decis că, în data de 10 decembrie, va desființa curentul de la șantier, astfel încât toți vom rămâne fără curent. De exemplu, la blocul 5 sunt montate doar 4 contoare, restul suntem în așteptare. Eu, spre exemplu, am fost am depus actele, mi s-a emis o factura de 83.3 lei pentru avizul tehnic de racordare și atât”, ne-a mai spus floreșteanul.

”A venit un nene și unor vecini le-a montat contoare”

Blocurile sunt finalizate din aprilie. Unii oameni s-au descurcat cum au putut, dar cei care s-au mutat în septembrie - octombrie acum riscă să nu aibă curent. 

Eu am întrebat pe cineva la blocul 3 cum a reușit. Mi-a zis că a venit un nene și nenea a rezolvat. Dar nu mai are contoare”, a mai spus acesta.

Se pare că Electrica nu are nevoie de clienți, pentru că și așa prețurile au explodat. 

262543043_1323215964786914_3834859520085016606_n.jpg

UPDATE

Vineri, 3 decembrie, după apariția reclamației pe Știri de Cluj, Electrica a semnat deja cu oamenii contractele pentru a-i racorda. 

Comentarii Facebook