Duminica 28 Aprilie

Dulghershop – magazinul din Florești cu produse de bricolaj destinate profesioniștilor și amatorilor


Piața magazinelor de produse de bricolaj s-a dezvoltat semnificativ în ultimul timp, ca urmare a creșterii cererii în piață și datorită interesului din ce în ce mai amplu al oamenilor de amenajare a  propriei locuințe. Tot mai multe persoane dețin unelte de bricolaj în locuința lor, acestea fiind utile pentru reparații rapide sau amplasări care nu necesită intervenția unor profesioniști. 

Datorită beneficiilor și nevoilor pieței, Dulghershop și-a deschis porțile anul trecut în Florești, pe strada Eroilor, numărul 13. Magazinul pune la dispoziție o gamă largă de produse destinate construcțiilor și amenajărilor, pentru mai multe domenii de activitate. Produsele se adresează tuturor persoanelor, fiind destinate proiectelor de construcție interioare și exterioare de dimensiuni atât mari, cât și mici. 

Uneltele și instrumentele disponibile în magazinul Dulghershop sunt recomandate pentru proiecte de orice dificultate, fiind posibilă achiziționarea din magazin a unor produse precum: echipamente profesionale de șantier, materiale electrice, instalații, vopsele, unelte de mână, articole de grădinărit și multe altele. Vizualizarea produselor se poate face și online, principalul obiectiv fiind facilitarea obținerii materialelor necesare desfășurării unui proiect de bricolaj.

DSC_8834 (1).jpg

Unde se află magazinul?

Magazinul fizic este situat în Florești, pe strada Eroilor, numărul 13, pe una dintre cele mai accesibile străzi din localitate. Programul de funcționare este între 7-21, în toate zilele săptămânii, iar magazinul oferă clienților săi locuri de parcare pentru a facilita transportul produselor destinate construcției.
DSC_8844 (1).jpg

Ce produse poți găsi în magazinul Dulghershop?

Magazinul oferă o gamă diversă de produse, precum unelte de mână, îmbrăcăminte, încălțăminte, mașinării de șantier, echipamente electrice, feronerie, instalații sanitare, instalații electrice, vopsele, articole de menaj și multe altele. Astfel, toți cei care ajung în magazin pot găsi articolele de care au nevoie și soluții de calitate pentru proiectele lor. 

Conceptul comercial și gama de produse sunt orientate în întregime către sprijinirea proiectelor clienților, oferindu-se spre vânzare unelte și accesorii la prețuri accesibile. Acestea sunt dedicate lucrărilor de orice tip, începând de la construcția de la zero a unui spațiu, până la amenajarea grădinii. 

Dulghershop se remarcă prin varietatea de produse și servicii oferite, personalul pregătit și consultanța tehnică, oferind clienților soluții și informații esențiale despre calitatea și funcționalitatea fiecărui produs destinat șantierului și renovărilor. 

Comentarii Facebook