Doua milioane de euro investite in modernizarea strazilor din Dej! Samus Constructii a castigat contractul


Firma Samus Constructii SA a castigat contractul de modernizare a strazilor din municipiul Dej. Valoarea investitiei este de 7,7 milioane de lei plus TVA.

La licitatie s-au inscris 9 societati comerciale, iar valoarea contractului estimat de Primaria municipiului Dej a fost de 10 milioane de lei plus TVA. Firma Samus Constructii SA a oferit un pret cu 2,5 milioane de lei mai mic.

In cadrul proiectului sunt incluse 10 artere: strada Crangului, strada Ecaterina Teodoroiu, strada Avram Iancu, strada Regina Maria, strada 1 Mai, strada George Cosbuc, strada Gheorghe Sincai, strada Marasesti, strada Mircea Cel Batran si strada 16 Februarie.

Primarul municipiului Dej, Morar Costan, a declarat ca pe langa lucrarile de asfaltare vor fi amenajate si parcari, va fi refacuta canalizarea pluviala si vor fi contruite sau amenajate trotuarele.

"Acesta este cel mai important proiect pe care il derulam si vrem sa refacerm strazile orasului pentru a-i da o alta fata si pentru a-l face mai atractiv. Trebuie sa ne apucam cat mai repede de treaba pentru ca oamenii asteapta drumuri mai bune", a mai afirmat Morar Costan.

Banii pentru aceasta investitie sunt asigurati de primaria municipiului Dej.

Comentarii Facebook