Duminica 5 Aprilie

Diverta ”omoară” Librăria Universității, dar oferă reduceri de preț

 

Diverta a anunțat că mută Librăria Universității din spațiul ocupat de zeci de ani, din motive financiare.

 

Librăria Diverta Universității se mută de la 1 octombrie 2013 pe Bulevardul 21 Decembrie, nr 22, în locul fostului Restaurant Hubertus. Alături de clujeni de aproape 13 ani, Diverta își  propune să ducă mai departe tradiția culturală pe care a moștenit-o și purtat-o mai bine de un deceniu și își așteaptă clienții într-un spațiu nou, cu un design modern, în care  se vor regasi aceleași cărți bune și cadouri inspirate, jucării pe gustul tuturor copiilor, filme și jocuri alese pe sprânceană.

 

Organizat după un concept nou, cu un mix de produse unic pe piața din România, noul Diverta Hubertus se va diferenția nu doar prin gama  de produse alese cu grijă pentru a răspunde exigențelor publicului clujean, ci și prin experiențele pe care își propune să le ofere acestuia.  

 

Cartea va reprezenta în continuare principalul pilon al magazinului Diverta din Cluj. În plus, clujenii vor avea la dispoziție în noul magazin un spațiu generos de lectură, dar și unul pentru evenimente: lansări de carte, dezbateri, expoziții.

 

Decizia de a reloca Diverta Cluj a fost una îndelung cântărită, la care am evitat din răsputeri să se ajungă, din respect pentru clujenii pentru care Librăria Universității are o tradiție de zeci de ani.  Din păcate, în condițiile unor costuri mari și a unei scăderi constante în ultimii ani a pieței de carte, am fost nevoiți să ne reorientăm către un spațiu mai avantajos din punct de vedere al costurilor.  Rămânem însă aproape de clienții noștri, nu doar ca locație, pe Bv. 21 Decembrie, ci și ca misiune. Le vom aduce în continuare cele mai  noi și apreciatetitluri, dar și cele mai interesante evenimente culturale”, a declarat Carmen Dumitrescu, Business Development Manager Diverta. 

 

Diverta le oferă, totuși, o reducere de 10% celor care vor cumpăra carte în Diverta Hubertus. 

 

Starbucks deschide o cafenea în centrul Clujului în locul Librăriei Universității - surse EXCLUSIV

Comentarii Facebook