Duminica 28 Aprilie

Disperare mare în jungla imobiliară din Cluj, garsoniere de 25 mp închiriate cu 400 de euro: „Oare ajungi să mesteci de pe budă în oala cu ciorbă?”


Prețurile chiriilor au înregistrat creșteri semnificative în marile orașe în ultimii ani, însă nimeni nu bate Clujul la nesimțirea cu care se stabilesc prețurile pe piață de așa zișii „experți imobiliari”. De la tentativele de a da spre închiriere apartamente cu două camere la prețuri de Paris, spus altfel la 1000 - 1500 de euro, s-a ajuns la garsoniere de 25 mp închiriate cu 400 de euro. Pentru cei care nu cunosc, la această sumă sunt închiriate în Cluj locuințele de 40-50 mp.

„Vă propunem spre închiriere acest apartament cu o cameră, o suprafață utilă de 25 mp, situat în cartierul Mănăștur, acesta fiind în proximitatea stațiilor de transport în comun, spații verzi, magazine și cu acces facil spre alte puncte de interes personal. Este situat la etajul 2 al unui imobil și este disponibil imediat.

Compartimentare:

-bucătărie+zonă de servit masa

-living

-baie

Beneficii:

-contorizare electrică, gaz, apometre

-geamuri termopan

-se închiriază mobilat, utilat și finisat, conform imaginilor

-centrală termică proprie

-izolație exterioară

Dacă locația se potrivește nevoilor dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii sau pentru programarea unei vizionări.

Preț de închiriere: 400€/lună”, se arată în anunțul imobiliar.

Anunțul publicat pe un grup de Facebook a strâns doar zeci de reacții de amuzament, iar unii nu au ezitat nici să comenteze: „La cât e de spațios își merită banii! Oare ajungi să mesteci de pe budă în oala cu ciorbă? Că de banii ăștia măcar să nu te mai deranjezi sa te deplasezi”; „Dau 500”; „Prea ieftin”. 

imag1.jpg

imag2.jpg

Comentarii Facebook