Dezinsectie in Cluj in perioada 7-23 iulie! Actiunea va avea loc noaptea VIDEO

 

Dezinsectia va fi facuta de firma SC CORAL IMPEX SRL, conform contractului de concesionare, intre orele 22,00 si 5,00. In cazul in care conditiile meteorologice vor fi nefavorabile, durata prevazuta se va prelungi.

 

Substantele folosite vor fi: K`OTRHINE - insecticid pentru combaterea adultilor si BIOLARKIM 14- insecticid pentru combaterea larvelor. Produsele se gasescin Registrul National al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar-umana de catre Ministerul Sanatatii si fac parte din grupele Xn (gr. III) respectiv Xi (gr. IV) de toxicitate.

 

 

Tot incepand de joi, 7 iulie 2011 si pana in 23 iulie 2011, Primaria Cluj-Napoca va aplica pe domeniul public si tratamente pentru combaterea capuselor. "Actiunea va avea loc dimineata, intre orele 5.00 si 10.00 si seara intre orele 19.00 si 22.00 in zonele infestate sesizate de cetateni, spatiile din jurul asociatiilor de locatari, parcurile, spatiile verzi si locurile de joaca din oras. Substantele folosite pentru aceste tratamente sunt avizate de Ministerul Sanatatii si nu sunt toxice pentru cetateni", a declarat Ciprian Bogaciu, director comercial al Coral Impex.

 

Pentru o mai mare eficienta a actiunii, Primaria le cere clujenilor sa isi efectueze la randul lor dezinsectia pe proprietati, cladiri, subsolul blocurilor, odata cu actiunea de pe domeniul public.

 

Vezi si...

Coral Impex domina piata serviciilor de deratizare, dezinfectie si dezinsectie din Cluj VIDEO si FOTO (P)

Comentarii Facebook