DeLonghi angajează 300 de muncitori la Cluj. Fabrica de la Jucu se deschide în ianuarie 2013 - EXCLUSIV

 

Producătorul italian de electrocasnice DeLonghi este în plin proces de recrutare a angajaților pentru a putea deschide fabrica de la Jucu în cel mai scurt timp posibil. Rectrutarea se face din rândul foștilor angajați Nokia.


Se fac recrutări în aceste zile. În realitate, AJOFM Cluj face recrutările pentru DeLonghi în zilele de marți, miercuri și joi. Urmează să îi ducă pe cei aleși în Italia la training timp de 3 săptămâni, iar apoi să îi angajeze. Sunt chemați zilnic la discuții între 50 și 70 de oameni”, a declarat directorul AJOFM Cluj, Daniel Don.


Oamenii sunt aduși la Centrul Nokia de pe Calea Dorobanților, unde funcționează și call centerul AJOFM Cluj, deschis din fonduri europene. ”În total vom selecta 300 de persoane care să lucreze pe bandă. Vor merge în Italia și se vor întoarce pe finalul lunii decembrie. Fabrica de la Jucu ar putea fi repornită la inceputul anului 2013. Acestea nu vor fi singurele etape de recrutare, urmând să mai avem două, în decembrie și ianuarie”, a mai spus Daniel Don.


Toți angajații recrutați ar urma să fi instruiți înainte de a intra în producție.


În paralel, italienii de la DeLonghi lucrează intens la Jucu, în fosta hală deținută de Nokia, pentru a ansambla liniile de producție pentru aparatele electrocasnice.

 

Firma DeLonghi a amânat investiția de la Cluj pentru că aștepta acordarea unor facilități pentru a investi în parcul industrial de la Jucu. Conform unor surse Știri de Cluj această problemă a fost soluționată.

 

Conducerea DeLonghi va sosi în aceste zile la Cluj-Napoca pentru a prezenta proiectul pe care vor să îl implementeze la Jucu. 

 

Comentarii Facebook